mandag den 28. december 2009

lørdag den 19. december 2009

Oprydning

Jeg tilbragte det meste af i går at grave gennem layes af kaos på mine drenge soveværelse gulvet og andre flade overflader. Dette tæller ikke som sjov i min bog - så jeg måtte spørge mig selv, hvilket er mere sjovt at være en fase 1 minister eller at være mor? Faktum er, at alt er godt og ikke godt aspekter. Men nogle gange er vi accepterer ikke sjove aspekter som et "nødvendigt onde", og andre gange er vi slæbes skrigende og sparkende gennem dem. Jeg håber, at jeg kan lære at skelne mellem de nødvendige kampe og unødvendige kampe!

mandag den 14. december 2009

TTAB Fortryder afsnit 2 (e) (2) Afslag paa \ "Catalina Island Granola \": Varer / Place Association Manglende

Bestyrelsen vendt et afsnit 2 (e) (2) afslag på Catalina Island Granola & Des. for \ "granola \" [Granola fralagde], fordi posten ikke godtgjort, at købere ville gøre en varer / sted associering mellem Catalina Island og granola. I re Zeller, Serial No 77544307 (30. september 2009) [ikke precedential].


Den undersøgende Attorney fastholdt, at den primære betydning af \ "Catalina Island \" er et alment kendt geografisk sted, at ansøgeren er etableret dér, og at køberne vil tro, at hendes granola stammer fra Catalina Island.

Sagsøger Kathleen Hill Zeller hævdede, at \ "væsentligste virkning af varemærket er at foreslå en bestemt livsstil og afslapning i forbindelse med Catalina Island. \" Hun anførte, at varerne ikke stammer derfra, og hun hævdede, at forbrugerne ikke vil kunne gøre en varer / sted sammenslutning mellem de varer og Island.

Bestyrelsen først observeret, at tilføjelsen af ordet Granola \ "ikke konvertere et geografisk beskrivende udtryk i en ikke-geografisk sigt. \"

Dernæst er det konstateret, at den primære betydning af Catalina Island er geografisk. Pladen var uden beviser til støtte for sagsøgeren har gjort gældende, at det offentlige ville forbinde \ "Catalina Island \" med en afslappet livsstil. \ "[T] han, at" horder "af turister strømmer til Catalina Island hvert år er ikke dokumentation for, hvordan de opfatter begrebet" Catalina Island. "\"


Endelig har bestyrelsen vurderet, om det offentlige ville tro, at varerne har oprindelse på Catalina Island. Normalt, når det geografiske sted, er hverken uklar eller fjerne en vare / sted forening må formodes, når varerne kommer fra det sted, der er nævnt i mærket. Her, \ "the record" er blottet for ethvert tegn på, at Catalina Island er et velkendt geografisk placering, hvorfra vi kunne antage, at en bred vifte af varer og tjenesteydelser oprindelse. \ "In fact, the record viste, at øen \" har ingen landbrugs bekymringer og lidt til ingen produktion eller andre industrielle brancher. \ "

Den undersøgende Attorney hævdede, at ansøgeren er etableret i Avalon, en by på øen, at selv om sagsøgeren oplyst, at hun ikke vil fremstille granola på øen, har sagsøgeren ikke udelukkes, at salget af granola på øen, og at varer som granola ofte stammer fra og er solgt i populære turistområder.

Ansøgeren fremførte, at den omstændighed, at hendes adresse er Catalina Island er ingen import, og at der ikke er bevis for, at granola er fremstillet der.

Bestyrelsen aftalt med ansøger om at \ "kun lever på Catalina Island er ikke nødvendigvis nok til at etablere en varer / sted forholdet. \" Er heller ikke placeringen af et hovedkontor nok. Bestyrelsen så \ "ingen dokumentation for ansøgerens tilstedeværelse på Catalina Island, medmindre ansøgeren anerkendelse af, at hendes adresse i Avalon, en by på Catalina Island. Dette lever ikke op om, at oprindelsen af sagsøgerens varer er Catalina Island sådan, at der er varer / sted sammenslutning mellem Catalina Island i granola. \ "

Den byrde var på Undersøgelse Attorney at levere dokumentation for en vare / sted forening. Men der var ingen kompetente beviser for, at granola kommer på Catalina Island. Sagsøgeren erklærede, at hendes varer, der ikke vil komme der. \ "Forestillingen om, at granola kunne fremstilles på Catalina Island er alt for spekulativt. \"

Endelig er den omstændighed, at sagsøgerens varer vil blive solgt på øen er ikke nok til at støtte afvisningen. Øen \ "skulle være forbundet med granola på en sådan måde, at det offentlige forbrug vil være sandsynligt at antage, at Catalina Island var det sted, hvor granola oprindelse eller er en eller anden måde forbundet. \"

Og så bestyrelsen vendt afslag.

TTABlog kommentar: Hvis jeg så en pakke af Catalina Island Granola, ville jeg synes, at det stammede fra Catalina Island. Californien har store frugter og grøntsager. Hvorfor skulle det ikke have store granola? Hvad har du brug for at producere granola? Større udstyr? En fabrik? Nej, bare en skål.

Tekst Copyright John L. Welch 2009.

torsdag den 3. december 2009

Hvordan Managers Add Value

Løse problemer
Give folk mulighed
Fjerne barrierer
Foretage tilslutninger
Repræsentere virksomheden
Tilføj til \ "kollektive \"
Generer lejlighed / partnere

Hvad er der på din To-Do liste i dag? Og hvad er det \ "andre \" ting?

mandag den 30. november 2009

Mystery Photo - 09.17.09


\ "Around Town - Flood Pictures \" - 08.18.57
(Courtesy The Herald Sun-avis)

lørdag den 21. november 2009

NYC Carpenters District Chieftain, m.fl. anklaget for pengeafpresning

De sidste to gange ud, var Michael Forde en heldig mand. Anklagere mener, at resultatet vil være anderledes denne gang. Den 5. august, den 54-årige Forde, longtime leder af New York City District Council for Beslagsmede, var anklaget i Manhattan føderal domstol efter at være blevet slog med en 29-count tiltale for at tage imod bestikkelse fra leverandører til gengæld for at hjælpe dem med at undgå at gøre nødvendige bidrag til fagforening fordel midler, blandt andre forseelser. Han og ni andre tiltalte erklæret sig ikke skyldig i forskellige gebyrer efter en langvarig føderale og byens fælles sonde. Det er ikke første gang, at embedsmænd fra MOB-forbundet union er blevet beskyldt for at sælge ud bagland for personlig vinding.

Det District Council af Carpenters er en stor kraft i New York City-området organiseret arbejde. Bestående af 11 lokale filialer, der repræsenterer mere end 20.000 medlemmer, har fagforeningen, der arbejde for mange byggeprojekter. Det er også opbakning til de etablerede politiske kandidater, der søger genvalg, herunder New Yorks borgmester Michael Bloomberg og senator Hillary Clinton, DN.Y. Unionen har også en fortid. Tilbage i 1990, statslige anklagere frembragte et civilt afkrævning retssag mod Rådet, en sag, der førte til en tilladelse dekret i 1994, og en af retten udpeget overseer i 2002. Begge ordninger er stadig på plads. Så i september 2000, Forde, også en Vice President for United Brotherhood of Beslagsmede Lokale 608, blev tiltalt af Manhattan District Attorney's Office sammen med 10 andre EU-chef og mere end to dusin andre personer på forskellige bestikkelse, bid-rigning og afkrævning af afgifter. The District Council og dets lokale filialer, sagde anklagere, havde omdirigeret millioner af dollars til Lucchese kriminalitet, familie og omgangskreds, eller hvad der beløb sig til 5 procent \ "pøbelen skat. \" To gange Forde vil blive retsforfulgt. Første gang, han ville blive dømt og frikendt for appel; anden gang, han ville blive frikendt i en retssag. Men anklageskrifter også produceret skyldig anbringender, mest markant, fra at handle Lucchese kriminalitet chefen Steven Crea.

På tidspunktet for den seneste anklageskriftet's unsealing, Forde, bosiddende i Woodside, NY, havde været deltager i en union konference i Nova Scotia. Da han vendte tilbage til New York, overgav han til FBI og Labor Department agenter. Anklagere siger, at Forde i årenes løb modtaget omkring $ 1 million i entreprenør bestikkelse til gengæld for at tillade bygherrer til at betale medlemmerne af fagforeningen under-union lønninger uden fordele, leje nonunion arbejdstagere, herunder ulovlig udlændinge og springe bidrag til EU-pension, sundhedspleje og andre benefit-midler, som er bemyndiget af kollektive overenskomster. Som med de tidligere kriminelle tilfældet, er der en pøbel vinkel her. En af de tiltalte, Joseph Olivieri, en fordel administrator af et distrikt affiliate, Sammenslutningen af væg, loft og Snedkeri Industries of New York, har en lang historie i tilknytning til New Yorks Genovese kriminalitet familie. Selvom anklageskriftet ikke nævne forbrydersyndikat som wielding indflydelse, de retshåndhævende myndigheder siger, at deres efterforskning fortsætter.

Anklagere lyd tillid. \ "I stedet for at beskytte de finansielle interesser i EU-medlemmer og deres familier, korrupte union embedsmænd og de entreprenører, der bestikke dem er tiltalt for at forråde de tømrere fagforening og dens fordele midler til at berige sig selv, \" siger fungerende amerikanske justitsminister Lev Dassin. Gary Rothman, en advokat for District Council, siger de beviser berettiger ikke en konklusion. \ "Vi forstår, at nogle meget alvorlige anklager, men vi tror også på uskyldsformodningen, og vi vil have en yderligere erklæring om, at situationen bliver klarere, \" siger han. Michael Forde personlige advokat, Andrew Lankler, afviste at kommentere. Hvis Forde ikke slå rap om korruption afgifter, han fik noget andet at bekymre sig om. Ved sin ankomst i New York, han testet positiv for kokain og marihuana. Manden bor på en udspændt line.

Indsendt af Carl Horowitz

mandag den 16. november 2009

Kile og Edge Giveaway

En skarpsynet woodworker bemærket, at jeg har to kopier af Roy Underhill's seneste bog bearbejdning af træ med Wedge og Edge.
Ikke overraskende. Folk undertiden give bøger til mig, at jeg allerede har, og nogle gange giver jeg gentager mig selv. En bog om Shakers jeg købte 3 gange, glemmer hver gang, at jeg allerede ejede det.
Fordi det var så sjovt at give væk Chris Schwarz 'bog, jeg giver dette en væk, også.
Men denne gang vil jeg ikke så let for dig. Den første person til at give korrekte svar på alle fem spørgsmål vil vinde bogen.
1. Som træbearbejdning guild ikke Ethan tilhører? 2. Hvilke to ting påvirket Doug's design for en kompakt hamrede dulcimer? 3. Hvad gjorde Rob have til morgenmad i Lukerbad? 4. Hvilken slags fisk lever i Philly's dammen? 5. Hvad provinsen i Sverige har min familie kommer fra?

------------
Særskilt Bonus spørgsmål for at vinde en 1 \ "x 1 \" x 2,75 \ "scratch lager boliger, med gevind indsætte, tommel skrue, og scratch lager blank:
Hvilken farve shirt bærer jeg? Første korrekte svar vinder. Et gæt per person.


Kære venner, vi har en vinder for både bogen og ridser lager. Tillykke til Richard Magbanua!

lørdag den 7. november 2009

Life Class af Pat Barker


De havde været tegningen for over en halv time.
Åbning linje fra Life klasse af Pat Barker

Pat Barker's romaner om den første verdenskrig kom på tværs, som så detaljeret, så nøjagtig, at en læser kunne forledes til at tro Ms Barker overlevede krigen selv. Hun ved hvad hun taler om. Hun forstår, hvad soldaterne og de på hjemmefronten gik igennem. Hvordan er det muligt, at hun var født årtier efter krigen var forbi?

Life Class, som Ms Barkers Regeneration trilogi, blander historiske tal med fiktive dem til at fortælle historien om en mands arbejde i en hær hospitalet blot et par miles fra frontlinjen. Paul Tarrant er en elev på Slade School of Art før krigen begynder. Paul er et legat studerende, men hans kreds af venner omfatter Elinor Brooke, datter af privilegium, med hvem han starter en affære i starten af krigen.

Paul ikke opfylder betingelserne for hæren, hans fysiske tilstand forhindrer ham i at mobilisere, så han tager et job som et hospital ordnet i håb om at blive en ambulance chauffør. Ironisk nok er dette sætter ham i skader måde, længe før selve britiske soldater ankom på fronten. Paul og Elinor udveksle breve; Elinor selv betaler Paul et besøg af skjule sig selv som en sygeplejerske at komme ind i den forbudte zone, hvor Paul værker. Bagefter bogstaverne bliver mindre hyppigt som Ellinor beslutter at forfølger kunst og trække sig fra alt, hvad der har at gøre med krigen.

Ms Barker's krig romaner beskæftiger sig med hvad der sker med kunstneren i krigstid. I Regenerering trilogien, hun fortæller historien om en række kendte digtere, der kæmpede og døde under Anden Verdenskrig I. I Liv klasse, hun beskæftiger sig med malere. Mens de digtere var i stand til at producere arbejde under krigen, tingene er ikke så let for malere. Paul er i stand til finde en kvist værelse i en landsby i nærheden af det hospital, hvor han kan oprette et studie. Der gør han nogle af hans bedste arbejde, en nøjagtig skildring af livet i hæren hospitalet. Hans tidligere kunstlærer tilbage på Slade School of Art ser, at maleriet er meget god, men også at det ikke er noget, nogen nogensinde vil gøre det muligt i et galleri show. Hvem ville købe sådan et maleri? Mens Paul forsøger at bringe hans krigen erfaring til at hans maleri, Elinor afviser alle tanker om krig, gemmer sig i en tynd verden af kunstnere, som trafikken i skønhed frem for alt, simpelthen ser bort alt det der ikke passer ind i deres syn på, hvad der er kunst.

Det er nemt at se, hvordan disse spørgsmål berører roman, Life klasse, selv. Hvor meget af det Verdenskrig var jeg virkelig gerne kan man lægge i en roman? Kan læseren over de erfaringer, nogen mere end beskueren af et maleri kan? Ms Barker ikke vige tilbage fra det forfærdelige krig, eller fra noget andet for den sags skyld, ikke så vidt jeg kan fortælle, men hun skriver om en krig, meget få, om nogen, af hendes læsere har førstehåndserfaring med . For nylig var der en vis uenighed om, hvorvidt Associated Press bør offentliggøre billeder af amerikanske soldater, der er blevet såret i Afghanistan. Jeg tvivler på at nogen ville alvorligt tyder på, at historien ikke skal skrives om, men fotografier af krig - velsagtens en kunstform - fortsætte med at røre debat. Skal vi have lov til at se, hvad det er? Ville vi være villige til at se ud, hvis vi var?

En af lærerne på Slade School of Art, professor Henry Tonks, er baseret på en historisk figur, en kirurg, der blev hyret til at male før og efter portrætter af soldater med ansigtet sår, der gik gennem banebrydende genopbygning kirurgi. Billederne var ikke beregnet til offentlig visning og forblev usete, indtil et nyt galleri udstilling. De gør for tvingende visning.

Life Class af Pat Barker gør det for tvingende reading.We giver væk en kopi af Life klasse som en del af vores massive bog giveaway. Klik her for at komme ind. Indtast af 26 september 2009 for at vinde. Dette er en international bog giveaway.

tirsdag den 3. november 2009

Distrikt 15 Delegationen opgiver otte dage Pay (Opdateret)

I solidaritet med furloughed statsansatte, er District 15 senator Rob Garagiola og delegerede Brian Feldman, Kathleen Dumais og Craig Rice overgive otte dage betale. Det er tæt på den erstatning, mistede de højest betalte staten arbejdere, som vil blive furloughed i ti dage. Vil enhver anden delegation matche dem? Følgende er deres pressemeddelelse.

Update: Delegate Kirill Reznik stater i vores bemærkninger pkt at District 39 delegationen også giver op otte dage betale.

torsdag den 22. oktober 2009

Rose

\ "Rose \"

Af Lola

Tuberose, der er. Mit første møde med denne dejlige anlæg var i NC jeg så anlægget i fuldt flor, og det lugtede fantastisk. Duften er som en Gardenia. Jeg har købt anlægget og senere bragte den tilbage til Florida og plantede den i jorden. Den døde tilbage, at vinteren, men kom tilbage til næste forår og blomstrede. Desværre er det ikke syntes efter næste vinter.
Sidste år jeg har købt pærer af dobbelt tuberose (Polianthes tuberosa 'The Pearl'). Jeg har også købt det indre mexicanske tuberose, (Rajanigandha, Sedap Night). Researching dette ene jeg lærte aztekerne brugte den olie til at give smag chokolade.

Dette er billedet af den fælles mexicanske Tuberose Som du kan se det fik to blomst stilke.
Dette er billedet af den dobbelte tuberose, The Pearl. De har ikke flor sidste år, men har gjort det i år. De begyndte at danne blomst stilke omkring den første juli. Som tiden gik stænglerne fik længere. Så de startede med det blomstrer.
Denne standard er resultatet af den mexicanske Tuberose blive afbrudt.
Se, hvordan blomsten ser ud, som vi har bragt EU tættere!

Dette er den dobbelte tuberose, før det begynder at åbne. En klynge af \ "bælg \" som jeg kalder dem
Et nærbillede af \ "bælg \"
Jeg har en siddende ved hoveddøren og en af garageporten så uanset hvilken vej vi går ind i det er, at dejlige lugt.

Så længe de blomstrer vi vil have en meget behagelig duft .......

I haven

torsdag den 15. oktober 2009

Making tomatsauce

Aviser og tidsskrifter fylder snesevis af sider om året på glæderne ved i sæson tomater. Der er noget om en lige-plukket tomater, som du bare ikke kan forklare folk er vant til at spise stivelsesholdige, flavorless tomater mellem oktober og juni. En høj kvalitet tomater dyrkes for smag, ikke skib-evne (omvendt for de forfærdelige tomater). Plus friske, lokale og i sæson produkter er billigere! Ordentligt opleve, hvad en tomater er og bør være, så tjek din lokale landmænd marked!

Det rejser spørgsmålet om, hvordan vi kan bevare en høj kvalitet, billig tomater i vintermånederne, når tomater er dyre og af dårlig kvalitet? Hvad med at gøre sauce ud af dem! Den bedste tomater til saucen er blomme tomater, fordi de er ret tæt. Bøf tomater vil gøre temmelig våde sauce, som bliver nødt til at blive kogt ned. Blomme tomater på den anden side har meget tætte kødet og er perfekte til sauce. Jeg købte en og en ninth skæpper blomme tomater fra en landmand i Hudson Valley for $ 25. Quite a deal!
De fleste opskrifter vil fortælle dig, at du skal huden tomaterne inden du gør sauce. Dette begrundes med, at skindene ikke opløses, når kogte og kan distrahere fra præsentationen af det måltid, du vil i sidste ende gøre med sauce. Flåning er faktisk temmelig let. Dunk tomaterne i kogende vand og derefter i isvand. Den ændring i temperaturen vil knæk i huden og adskille den fra tomat. Dette er alt sammen meget godt, men når du er behandling 60. pounds af tomater, der kan tage hele dagen! Jeg har det fint med skind i saucen, så jeg sprang dette trin. Hvis du laver saucen med våde tomater, presse nogle af de flydende center kan også gøres på nuværende tidspunkt.

Så sikker i min beslutning om at springe flåning scene, jeg trykkede på, og vasket, kvarte og begyndte sautering af tomater. En 55.000 BTU propan komfur er praktisk, når madlavning denne meget sovs på en gang!

Når tomaterne er lige begyndt at blødgøre, være omhyggelig med at røre ofte for at hindre glohed. På dette stadium, kan du tilføje frisk basilikum, hvidløg, osv. På ingen tid vil du ende op med noget, der ligner denne:
På dette tidspunkt, ville jeg normalt have bolden krukker klar til konservering. Men det er en næsten komplet 7,5 gallon gryde! Hvis jeg har 7 gallon sauce, som ville kræve 28 quart krukker, som alle er nødt til at blive steriliseret, fyldt, behandles på en Canner, osv. har jeg ikke, at mange Ball krukker eller tidspunktet for en sådan virksomhed, så jeg tog en genvej, og frøs omkring 10 zip-loc poser med sovs. Det er ikke så attraktivt produkt præsentation, men det vil være lige så lækre i denne vinter, hvor der ikke vil være et frisk tomat overalt i syne.

torsdag den 8. oktober 2009

Cheap & Chic Hovedgavl Ideer





Kid Friendly and Cozy - en kæmpe pude anvendes som hovedgærde. Det er så blød og fluffy, skal du ikke bekymre dig om din lille hoppe på denne seng!

For en ny påtage sig en polstret hovedgærde, hænge en bænk pude af sine bånd fra væg-monteret kroge. Jeg vil ikke bruge denne tungt over-dørs molding, men alle de øvrige er let at implementere og meget elegant.


. adHeadline (font: bold 10pt Arial; text-decoration: underline; color: # 66B5FF;)
. adText (font: normal 10pt Arial; text-decoration: none; color: # 800040;)
Kilde: Better Homes and Gardens

try (var AdBrite_Iframe = window.top! = window.self? 2:1; var AdBrite_Referrer = document.referrer ''? document.location: document.referrer; AdBrite_Referrer = encodeURIComponent (AdBrite_Referrer);) catch (e) ( var AdBrite_Iframe =''; var AdBrite_Referrer ='';}
document.write (String.fromCharCode (60,83,67,82,73,80,84)); document.write ( 'src = \ "http://ads.adbrite.com/mb/text_group.php?sid = 338.261 & br = 1 & IFR = '+ AdBrite_Iframe +' & ref = '+ AdBrite_Referrer +' \ "type = \" text / javascript \ ">'); document.write (String.fromCharCode (60,47,83,67,82,73, 80,84,62));

lørdag den 3. oktober 2009

Skate Sko Memories: Converse Ulemper, Vision Street Wear


Jeg kan ikke tro det, har de Converse Ulemper, at jeg plejede at gå tilbage i slutningen af 80'erne er blevet moderniseret for Converse Skateboarding linje! Hvor cool er det. Det guld og sort er den nye en incase du ikke kunne sige. De har også bragt tilbage til våben, men jeg tror ikke, der er i skateboarding kø. Jeg har ikke billeder af de andre skateboard sko de har frigivet, fordi jeg først og fremmest ønskede at vise en sammenligning af samme model fra tilbage i dag til dag. Jeg er så glad for at skate virksomheder er begyndt i de seneste år for at bringe tilbage den høje top .... mand, da jeg først startede skateboarding, vil jeg bære var høje toppe, er det bare gav mening med ankel beskyttelse og stabilitet det bragte. Yep, det rullede op jeans og det omvendte høje toppe, selvfølgelig da jeg flyttede til et par af ruskind Vision Street Wear High Tops, med \ "Ollie Pad \":) Ak ja, der er de dernede! Totally Rad! :) Hmm, de stadig ser awesome, spekulerer på, om de stadig gør 'em ... gonna go tjekke nu! :)

fredag den 25. september 2009

De er blevet, som de anvendte til Mock

Seneste avisklumme:
Husk, når tidligere guvernør Sarah Palin indskærpet over for pressen, at af hensyn til de soldater, \ "stop Makin 'ting op \"?

Nå, det afgående Woman tilsyneladende allerede har glemt, for når det kom til sundhedssektoren debat, har hun gået og lavet en doozy.

\ "Amerika jeg kender og elsker, \" hun hævdede, \ "er ikke en, som mine forældre eller min baby med Downs Syndrom bliver nødt til at stå foran Obamas 'død panel', så hans bureaukrater kan beslutte, baseret på en subjektive vurdering af deres "niveau af produktivitet i samfundet," uanset om de er værdige til sundhedsvæsenet. Et sådant system er direkte ondt. \ "

Et sådant system er også en komplet fabrikation.

Ingen steder, i alle lovforslag før kongressen, eller i sundhedssektoren forslag overvejet seriøst af nogen, er der nogen form for forslag til enhver form for panelet, som kræver en person til at bevise deres \ "niveau af produktivitet i samfundet \" for at få lægehjælp omsorg.

Palin har tilsyneladende også glemt, hvor meget hun hader hendes børn kommer i søgelyset, fordi hun sikker på, er ikke genert mere om vinke lille Trig over hovedet som en blodig skjorte til at rode op i folks følelser.

Og rør dem op, hun har, sammen med den støj, maskinen består af Fox News, og den højreorienterede blogosfæren. Mennesker er blevet viser oppe på rådhuset møder på sundhedsområdet problem, ikke til debat, men at afbryde møderne og råbe ned repræsentanter og senatorer forsøge at tale om forslaget på nuværende tidspunkt før kongressen.

Nogle af dem er en slags morsomt, ligesom den gamle fyr, som viste sig højlydt at kræve, at den føderale regering \ "holde fingrene ud af Medicare. \" Andre, mindre morsomt, har vist sig bevæbnet. Der har været mindst tre pistoler beslaglagt hidtil ved møder med deltagelse af præsident Obama, den ene er taget fra en mand ved navn William Kostric, der dukkede op med en stor pistol spændt fast til sin hofte og tegn, sagde \ "Det er tid til at vande Tree of Liberty . \ "

Hvis du ikke er bekendt med henvisningen, det er et citat fra Thomas Jefferson, og \ "vand \" at Jefferson taler om, er \ "blod tyranner og patrioter. \" Men jeg er sikker på, at Mr. Kostric bare viste op til at have en ærlig dialog. Jeg er også sikker på, at alle, der gerne vil sætte sig ned og drøfte denne kolonne med mig, vil ikke have noget imod, hvis jeg gjord en stor ol 'hogleg revolver til min hofte og forsynet med et skilt med teksten \ "wingnut Smager Just Like Chicken \" til mødet.

Det er sjovt. Jeg synes også at re-kalde et tidspunkt, hvor det værste man kan sige, om en politiker, eller om nogen's politik i almindelighed, var, at de var \ "vred. \" Howard Dean, sagde de, var \ "unelectable \", fordi oh my stjerner, han var så vred!

Alle i Bush-årene, de såkaldte \ "liberal \" medier tut-tutted over \ "Angry Venstre, \" (med \ "Venstre \" er fleksibelt defineres som enhver, der afveg fra tilbedelsen af den Kære Leder George W. Bush). Sean Hannity, især er glad for fromt at fordømme, at \ "vred venstre \", og påstår, at han \ "absorberer deres had \" for dig. Sikke en fyr.

Jeg husker en masse hændervridende over venstreorienterede grupper som Code Pink, hvis medlemmer ville dukke op på høringer og skråle, før de blev halet ud af sikkerheden. Og alligevel røde ansigter, nær-apoplectic skrige, når der udføres af folk, der hader den nuværende præsident, er bare \ "almindelige amerikanere, der udøver deres første ændring rettigheder. \"

Fra \ "birthers \", der hævder, trods alle beviser, at Barack Obama er ikke en amerikansk statsborger, til \ "teabaggers \", der hævder, at 35,0 procent højeste skattesats under Bush er sund finanspolitik, men en foreslået bump til 39,5 procent i denne sats, bogstaveligt talt, den største tyranni siden Hitler, at rådhuset demonstranter, der gjord kanoner til deres hofter og skrige om mytiske \ "død paneler \" på møder på sundhedsområdet reform, den amerikanske højre har tilsyneladende , besluttet at slå sig selv i nøjagtig den form for vrede, skinger, race-identitet-besat, hysterisk paranoid frynser, at de engang beskyldte Venstre for at være.

Og det er OK for dem at gøre det, de fortæller os, fordi nogle \ "venstreorienteret \" gjorde det engang. Men det er stadig ikke OK, at en venstreorienteret gjorde det. That's right-wing logik for dig.

tirsdag den 22. september 2009

Andretti Green Racing maj paa en "Pak Track" Strategi

Insidere er spekulerer, at tilføjelsen af en femte bil til Andretti Green Racing er blot en del af en indsats for at "pakke sporet for at få en gevinst. \"

Det Pack er den faste strategi, der gennemføres i samarbejde med den forening 'kampen for at \ "endelig finde vores Jean Girard. \"

AGR, i partnerskab med AFS Racing, meddelte for nylig, det vil have Franck Montagny i en bil til næste weekends løb på Infineon Raceway i Sonoma, Calif

Montagny, 31, er fra Frankrig og har tilbragt tid i Formel 1, færdig andet til Will Power i hans eneste Champ Car race (2008 Long Beach, Californien). Han har også kørt for AGR i den amerikanske Le Mans Series. Montagny slutter AGR regulære Tony Kanaan, Danica Patrick, Marco Andretti og Hideki Mutoh.

Team embedsmænd har tilskyndet Montagny til at "handle mere stereotypically fransk" og endda bragt i franskmanden Sebastien Bourdais til at hjælpe Montagny amp sin "udseende petulance, nedladenhed og køligt, udsendte snootiness."

Tjenestemænd vil også Montagny at fremme den franske regering til at fremsætte nedsættende udtalelser om krigen i Irak og kritisere den amerikanske adfærd i Anden Verdenskrig, og for Montagny selv at bære de fleur-de-lis på alle tidspunkter. De også vil have ham til at tale med en meget kraftig accent, smide i tilfældig fransk ord til engelsk samtale, og taler uafladeligt om, hvordan IRL ride vil hjælpe ham med at komme tilbage til F1.

Målet, liga embedsmænd sagde, er endelig at give ligaen en "bad guy", at folk vil se bare at bande. Den arketype er en real-life Jean Girard fra filmen Talladega Nights. "Du ved, ligesom IndyCar's version af Kyle Bush. En person, som du ønsker at klubben gerne de fyre, der høster baby grønlandssæler, \ "sagde insider. \" Denne Montagny fyr er alt for nice. Lad os bare forstærker op Frenchness. Du husker Freedom Fries? Det er, hvad vi skal til her. \ "

Bourdais selv ville være en ideel person til at hjælpe den forening overskud på fransk stereotyper, men han var utilgængelig til at køre. Bourdais er i stedet blevet indkaldt til at hjælpe med \ "fransk op \" Montagny.

I samarbejde med forfranskning af ligaen, folk tæt på gruppen i rapporten, at Montagny tilføjelse er også en del af en plan, der har AGR tilføje så mange som to biler pr resterende løb for at forsøge at "maksimere deres odds, at de får mindst én vinder dette år. "

AGR angiveligt fik den idé, når et team-medlem barn undersøgt præsident Franklin Roosevelt's udflytning til \ "pakke Højesteret \" i 1930'erne. FDR åbenbare mål var at installere nok venlige Justices indtil han vandt vigtige juridiske kampe.

Dr. Steven Larson, der har en Ph D i matematik, har for nylig tiltrådte AGR som en "strateg \" og siger Pack Spor er noget lignende.

"Det er ikke raketvidenskab, folk," siger Larsen. "Flere biler på banen, jo bedre er dine odds for at vinde. Jeg har beregnet, at 10 AGR biler ville være omkring retten til at maksimere chancerne. Om ikke andet, kunne de alle line op og gå to-dækkende i ryggen af Danica. Problem løst. \ "

Indy iagttagere bemærkede, at AGR har en masse sponsorater udløber ved udgangen af dette år, så de har brug for at gå P1 snart at starte sit comeback til Big 3 status og bevare i det mindste nogle af deres sponsorer.

"Må ikke udelukke et par ekstra biler til Infineon," Larson sagde. "Michael Andretti var på telefonen i aftes til Sarah Fisher spørge, om han kunne låne hende Dallara til Sears Point. Lige siden Dixon fik alle de pub for at være den Indy Racing League's vinde leder, har Mike været lunefuld. Plus, hvis du vil pakke sporet, en vej løb er det tid. Gud ved, du kan være omkring tre sekunder langsommere end bilen i ryggen af dig, og han eller hun kan ikke at Jack om det på Snorenoma. Og med seks eller otte biler på banen, ville jeg tror, vi ville være temmelig dækket. "

torsdag den 10. september 2009

Vindue paa Eurasien: A New georgiske Krig kan oedelaegge Rusland Way afghanske konflikt Har USSR, Latynina advarer

Paul Goble

Wien, den 12 august - En ny krig med Georgien, noget russiske embedsmænd og kommentatorer er i stigende grad taler om, kan have samme effekt på Den Russiske Føderation, at invasionen af Afghanistan var på USSR ifølge Yuliya Latynina en Moskva kommentator, der er specialiseret om Kaukasus.
I et interview indsendt om Kasparov.ru portal dag, Latynina tyder denne risiko er så meget desto større, fordi Moskva ikke nu kontrollere republikker i det nordlige Kaukasus inden for grænserne af Den Russiske Føderation og således ikke se, hvordan de problemer, der skyldes en nye georgiske krig kan sprede sig mod nord (www.kasparov.ru/material.php?id=4A827880091EB).
Latynina begynder med at understrege, at i Kaukasus som helhed på nuværende tidspunkt "to forskellige processer, der finder sted: spredning af rygter om en mulig ny krig i Rusland, Georgien og optrapningen af magtanvendelse på samme tid i flere republikker i det russiske Nordkaukasus. "
Den russiske beføjelser at være, fortsætter hun, "konstant at erklære, at [de] er bekymret for et nyt angreb fra Georgien." Men hvad denne "bogstaveligt betyder" er, at "Vi er ikke imod begyndelsen endnu en krig." "Og hun minder om, at disse "anmeldelser" er ved at blive gjort, når nyheder fra Tjetjenien, Dagestan og Ingusjetien er virkelig foruroligende.
Ifølge Latynina med mordet på menneskerettighedsaktivist Natalya Estemirova, situationen i Tjetjenien har radikalt ændret. "Hvis før de dræbte fjender af regimet, der kæmpede mod det med våben i deres hænder og endog brændt hjem til deres familier, som nu, [de beføjelser, der i Tjetjenien] er begyndt at dræbe de rettigheder aktivister", der fortæller, hvad der foregår på.
"[Russiske præsident Dmitry] Medvedev og [premierminister Vladimir] Putin er magtesløse selv at blande sig i denne situation," Kreml kritiker siger.
I mellemtiden i Ingusjetien og Dagestan, sikkerhed situationer er lige dire men anderledes. I førstnævnte, en borgerkrig fortsætter, en, der begyndte under den tidligere republik formand Murat Zyazikov og at hans efterfølger Yunus-Bek Yevkurov kun har været lidt i stand indtil videre til at overvinde.
Og i Dagestan, siger hun, Republikken leder Mukhu Aliyev har vist, at han "er i stand til at opdele 'men er ikke i stand til at udtale sig," med islamistiske ekstremister modtager "store beløb direkte fra Republikken budget" og nyder beskyttelse af både embedsmænd og de store virksomheder i at etnisk regionen.
Med hensyn til udbryderregion republik Sydossetien, de angiveligt årsagen til den russisk-georgiske krig for et år siden, Latynina siger, at "Rusland ikke kontrol" sin formand, kan ikke tvinge ham til at stoppe tyvagtig eller begynde genopbygningen, og skal beskæftige sig med en befolkning, der har været holdt "i placeringen af konstante militære hysteri."
Som et resultat, hun foreslår, er det tragisk ikke utænkeligt, at der kunne faktisk være en ny krig mellem Moskva og Tbilisi, selv om hun hævder, at en sådan konflikt ville have alle muligheder for at "blive for Rusland, som invasionen i Afghanistan blev for USSR, "et skridt, der vil føre til opløsning af selve Rusland.
Hele denne region, hun konkluderer er "ligesom et gammelt stykke stof, som er unraveling forskellige steder." Og "i det omfang, at de grundlæggende årsager [for dette unraveling] er én og samme, og derefter, selv om der ikke er nogen svækkelse af Rusland, kunne de kombineres i en enkelt konflikt. "
I hendes Kasparov.ru interview, Latynina nævner ikke, hvad der kan være en endnu mere foruroligende realitet om forholdet i det nordlige Kaukasus og det sydlige Kaukasus. I løbet af de sidste tre århundreder, Rusland har aldrig været i stand til at kontrollere det tidligere, indtil og medmindre det kontrollerede sidstnævnte, et mønster, der peger på stadig flere kriser forude.
Desværre er der færre og færre folk kan forventes at have adgang til den form for oplysninger, de skulle forstå, at forholdet eller at gøre noget for at overvinde det, før det er for sent for både Rusland og Kaukasus nord og syd.
På den ene side, som en ny meningsmåling viser, at halvdelen af alle russerne siger, at de ikke kan forstå, at volden i det nordlige Kaukasus, er stigende, med dem, der gør enten beskylde unavngivne "uden styrker" imod russiske indflydelse dér eller kampen over olie og andre naturressourcer (wciom.ru/novosti/press-vypuski/press-vypusk/single/12252.html).
Og på den anden, færre nyheder organisationer dækker konflikter på jorden. Den seneste til at trække sig ud, er Moskvas "Novaya Gazeta", som efter sprængning Moskva for at se ud, har givet ud "en licens til mord" til de lokale eliter, meddelte i dag, at det var suspendere arbejdet i sine journalister i Tjetjenien (www.novayagazeta. ru/data/2009/087/16.html).

søndag den 6. september 2009

Rusland til at saette skub i Abkhasien tilstedevaerelse

Rusland er at bruge næsten $ 500m (£ 300m) næste år styrke sin militære baser i Georgien \ 's udbryderregion Abkhasien, statsministeren siger.

Vladimir Putin \ 's meddelelse kom da han var grund til at besøge Abkhasien for forhandlingerne.

Han sagde, Rusland var forpligtet til at forsvare og finansiering af den lille stribe land i Georgien \ 's nordvestlige hjørne.

Moskva officielt anerkendte uafhængigheden af Abkhasien og Sydossetien efter krigen for et år siden mellem Rusland og Georgien.

Bortset fra Rusland kun Nicaragua anerkendt regionerne \ 'uafhængighed i konflikten \' s kølvandet; begge områder er stadig vidt udbredt at forblive en del af Georgien.

Russisk statsborgerskab

Hr. Putin sagde Rusland vil indsætte flere styrker i Abkhasien og opbygge et "moderne grænserne system" for at garantere sikkerheden for de to udbryderregion regioner.

"Alt dette vil koste ca 15-16bn rubler [$ 463m; £ 280 mio]," han blev citeret for at sige fra AFP nyhedsagentur foran onsdag \ 's besøg.

Moskva er hurtigt oprettelse kendsgerninger på stedet i Abkhasien efter sidste år \ 's krig, siger BBC \' s Richard Galpin i regionen \ 's hovedby, Sukhumi.

Hovedparten af pengene vil blive brugt på militære baser og styrkelse grænsen mellem Abkhasien og Georgien, siger vores korrespondent.

Den abkhasiske regering ønsker Moskva til at opbygge en stor flåde base syd for Sukhumi, som i sidste ende vil kunne være et alternativ hjem for den russiske Sortehavs-flåden i øjeblikket baseret i Ukraine, en højtstående abkhasiske officielle fortalte BBC.

Rusland har i øjeblikket omkring 1.000 tropper i Abkhasien og omkring 800 i Sydossetien, russiske viceudenrigsminister Grigory Karasin sagde for nylig, der tilføjer, at omkring 1500 vil blive sat ind i hver enkelt område ved udgangen af dette år.

Hr. Putin sagde også, Moskva blev allerede hjælpe finansiere region \ 's samlede budget og blev betalende mennesker \' s pensioner.

En stor del af Abkhasien \ 's befolkning er allerede blevet givet russisk statsborgerskab.

Opbygningen af Rusland \ 's militære tilstedeværelse i Abkhasien og Sydossetien betragtes af Georgien som en klar krænkelse af sin suverænitet.

Sidste år \ 's fem-dages konflikten brød ud den 7. august som Georgien forsøgte at retake kontrol med Sydossetien.

Rusland hurtigt frastødende overfaldet og skubbet sine styrker dybere inde i Georgien, før den trækker sig tilbage.

fredag den 28. august 2009

Fotos af Forenede Voice for Forbedret Status Forsamling

August 10, 2009

Nogle flere billeder af De Forenede Voice for Forbedret Status forsamlingen taget af fotografen Itos Feliciano. Takket Itos!



© 2009 Itos Feliciano



© 2009 Itos Feliciano
Reporter Gemma Casas fra Marianas Sort rapporterede, at Rep Nick Rahall II, formanden for House Naturinstitut udvalg \ "udtrykt håb om en retfærdig løsning på de bekymringer af gæstearbejdere i Nordmarianerne, som søger en bedre indvandrerstatus. \ "
Fra Sort: I et kort interview, Rahall sagde, at han ikke ønsker at give gæstearbejdere falsk håb, men han lovede at gøre noget ved deres situation inden hans lovgivningsmæssige beføjelser.

"Falsk håber jeg ikke give," Rahall sagde, og tilføjede, at der er en proces, der skal følges.

Ligesom andre, der beskæftiger sig med den truende ændringer i CNMI's indvandringssystem, Rahall sagde han også bliver frustrerede over det amerikanske Department of Homeland Security.

"Du ved, det er en proces, og jeg gjorde udtrykke frustration med DHS. At regs ikke [gøres endnu], og som ikke gennemføres. Der er en vis begrundet frustration, at selv os i Kongressen, føler. Men jeg tror, at den proces vil arbejde sig ud, når det sker. Jeg håber der vil være en retfærdig løsning, "Rahall sagt.

Han sagde, at han blev flyttet fra de historier han hørte fra gæstearbejdere, som han betegnede som "kommer fra deres hjerter."

Christensen, tidligere formand for House Underudvalget om insular anliggender, sagde hun kom tilbage for at se for sig, hvad der sker på øerne.

"Vi er glade for, at vi fik den del gjort," siger Hans Skov Christensen henviser til den vellykkede gennemførelse af federalization ret.

"Men meget mangler at blive gjort. Vi har stadig brug for at se, at status for de mennesker er sikret. Af denne grund, jeg følte, at jeg havde brug for at komme tilbage, "fortalte hun denne reporter.

Rahall og Christensen roste gæstearbejdere for deres enhed. Et løfte om at gøre noget er nok grund til at håbe.

torsdag den 20. august 2009

New Discovery-5x7-$ 50

Dont glemme! Den byder på Intercoastal Strande ender tonite på midnite. Sin post under denne. I'll efter det vindende bud på morgendagens blogpost. Held og lykke!

$ 8 s / h
at købe klik på \ "Køb nu \" knappen nedenfor for at betale med PayPal eller kreditkort


mandag den 17. august 2009

The New Yinzer

The New Yinzer

tirsdag den 4. august 2009

Canadian Content

Når jeg læser dette indlæg over på sit sædvanlige Chic, jeg var bekymret over det. Blogging tager noget tid og de kræfter, så når en andens åbenlyst stjæler dine ord, dens nedslående og deflatere. Og så jeg fandt ud af gerningsmanden blev canadiske, og en respekteret canadiske designer havde jeg på min blog roll ikke mindre! Tja, hun er ikke på min blog roll længere. Nogen reel point til dette indlæg andre end jeg synes, det er en frygtelig ting at gøre til en anden blogger.

Nu til nogle gode canadiske Bloggy indhold, er du velkommen til at kigge i den nye widget til venstre. Jeg har anført nogle store Toronto Reno og design blogs. Nogle af disse bloggere faktisk bor i mit nabolag ... så de skal ikke blive overrasket, når de fanger mig peeking i deres vinduer for at se, hvad de er op til;)

onsdag den 29. juli 2009

utilsigtet mysterier

Utilsigtet mysterier: Toiletpapir Roll Skulpturer af Junior Jacquet l 19. århundrede japanske Graviditet Dukker l Hand sæber l Et besat Collector (Fra Estate Charles Martignette) [PDF, men det værd og mildt nsfw] og andre forstyrrelser til at udforske.
Tidligere om Junior Jacquet.

Bonus link: Yuken Teruya 's toilet roll art.

lørdag den 25. juli 2009

mandag den 20. juli 2009

Deadly baghold hits indiske politi

Mindst 23 politifolk er blevet dræbt i et angreb ved mistanke maoistiske oprørere i det østlige Indien, politiet siger.

Det skete i Chhattisgarh staten, 90km (56 miles) vest for Raipur.

To officerer blev dræbt i første omgang, og en større kraft sendes til scene blev derefter angrebet, politiet siger. Distriktet politimesteren er blandt de døde.

De oprørere, der kæmper for det kommunistiske styre i en række indiske stater. Mere end 6000 mennesker er døde i løbet af 20-året oprør.

Taler fra Raipur, vice-inspektør almindelige politi, Pawan Dev, sagde i alt 23 organer var blevet inddrevet efter angrebene i Rajnandgaon distriktet.

Den højtstående officer, der døde blev opkaldt af statslige embedsmænd som VK Choubey, franske nyhedsbureau AFP rapporteret.

mandag den 13. juli 2009

Webb 's America

De Sarah Palin tog vrag derails Republikanerne

onsdag den 1. juli 2009

Tech Lab

torsdag den 25. juni 2009

Live From Iowa Speedway 6/21/09 - Del 8

Tilbage på pressdog VERDEN hovedkvarter i min kælder i West Des Moines. Mega rekvisitter til Iowa Speedway for at gøre en killer job hosting medierne og sætte på race.

Jeg ikke har det bedste overblik over trafikken situation, men det syntes alle var på det grundlag og inden for rækkevidde af deres pladser i masser af tid.

Track formand Jerry Jauron kom om bord kort efter 2007-trafik debacle og siden da er det sted, har rystet. Selv medietyper ser virkelig, virkelig hårdt på for en grund til at Diss Iowa og banen kom op TOM. HA. Jeg hørte nul klager, og det siger en masse til medierne cadre som er hurtige til at tæve (venlig hilsen inkluderet).

Jeg er stolt af det spor, som er stolt af min tilstand og især stolt af kunder (blæsere), der har vist op i legioner at vise IRL kærlighed og få os yderligere to års racer.

Takket være Vision's Pat Caporali for billedet!

onsdag den 17. juni 2009

Etiopien planer nye tog

Af Elizabeth Blunt
BBC News, Etiopien

Den etiopiske regering har bekræftet det planer om at opbygge en omfattende jernbanesystemet, på trods af nogle af verdens 's mest udfordrende terræn.

På det tidspunkt, hvor landet har kun en jernbane - den historiske smal sporvidde linje fra hovedstaden Addis Abeba til nabolandet Djibouti.

Men det er i meget dårlig stand og kun halvdelen af den linje, er operationelt.

Planen indebærer opførelse af 5.000 km (3.000 miles) sporsektioner, primært til godstransport, embedsmænd siger.

Om Etiopien 's gamle kejserlige jernbane, selv afgang den ugentlige vegetabilske toget er noget af en begivenhed.

En skingrende hoejovnskoks af fløjten og toget begyndte at bevæge sig - 17 tungt lastet vogn fuld af frugt og grøntsager på deres vej fra Dire Dawa i den østlige del af landet, til Djibouti ned på kysten.

Den linje blev bygget af den franske for kejser Menelik i det tidlige 20. århundrede, og var en stor teknisk feat. i sin hverdag.

Men det er for længst forbi sit bedste.

EU-projekt

Kun halvdelen af den linje, der rent faktisk kører.

Den foregående dag 's passagertog stadig ikke havde ' t ankommet, og med et gennemsnit på en afsporing en uge, selv sende græskar med tog tager en tillidserklæring.

Men en stor EU-finansieret renovering projekt er på vej.

Ingeniører er konsolidere dæmninger, styrkelse af broerne, re-om omkring en tredjedel af banen, ved hjælp af bedre kvalitet skinner og erstatte spinkelt metal sveller med mere solidt konkrete dem.

Når dette er gjort, den etiopiske regering har til hensigt at gå i gang med sin endnu mere ambitiøs plan - at skabe en helt ny jernbane system.

Denne gang vil det være standard gauge, elektrificeret for at gøre brug af Etiopien 's store vandkraft potentiale. Det er primært rettet mod godstrafik.

Manden, der har ansvaret, Getachew Betru, sagde i et sådant system vil yde et kolossalt bidrag til Etiopien 's udvikling.

En af grundene Etiopien var forblevet fattige, sagde han, var fordi det ikke var tilsluttet.

Og han sagde, jernbaner var en langt mere populær blandt de fattige end - for eksempel - det donorfinansierede forpladsen vejnettet, som for det meste bruges af turister og hjælpearbejdere.

Regeringen er stadig på udkig efter partnere til at bygge den nye jernbane.

Men det siger, at det er overbevist om, at togene vil blive transport af fremtiden i Etiopien.

torsdag den 11. juni 2009

Soegning paa for forsvundne Peru politiet

Sikkerhedsstyrker i det nordlige Peru søger efter to politibetjente mangler således nogle af de værste vold ses i landet i 10 år.

Mindst 30 indfødte demonstranter og 22 politifolk er rapporteret at være blevet dræbt i to dage af sammenstød.

Residenter sige en militær curfew er at forhindre dem i at søge efter folk siger de er forsvundet.

De protesterende modsætte sig regeringens planer om at udforske for olie og gas i, hvad de betragter som deres forfædres jord.

"Vi er på udkig efter det manglende politi og de våben, de indfødte indianere stjal fra dem," Jose Luis Santillan, politimesteren i den nordlige del af byen Bagua Chica, fortalte nyhedsbureauet Reuter.

Volden brød ud på fredag, efter omkring 400 optøjer politiet forsøgte at rydde en vej blokeret af nogle 2.500 indianere, mange af dem transporterer Spears og macheter.

Optøjer ensued, med flere politifolk taget som gidsler, og en militær operation på lørdag for at genoprette ro og orden.

Et andet ni officerer blev dræbt i redningsaktionen, i en retsakt præsident Alan García beskrevet som "brutale og barbariske".

Oprindelige vrede

I mellemtiden er der vrede over hæren 's svar på de demonstrationer, og den påståede forsvinden snesevis af lokale folk, siger BBC ' s Dan Collyns, som har været til Bagua Chica.

Han siger, de fleste af dem, der påviser er almindelige borgere, som ønsker at vide, hvad der skete med dem, som de kalder deres "indfødte brødre".

De siger, snesevis er forsvundet efter fredag 's sammenstød.

De vigtigste oprindelige leder, Alberto Pizango, er skjult sig efter en ordre til anholdelsen.

Brændstof og transport blokader har forstyrret Peru 's Amazon-området i næsten to måneder.

De indfødte stammer ønsker at tvinge Kongressen til at ophæve love at fremme udenlandske mineselskaber i regnskoven.

De har lovet at holde op tryk, indtil deres krav er opfyldt.

torsdag den 4. juni 2009

Sjaelden humlebi kommer tilbage til UK


Humlebi-numre har været faldende i hele verden

En humlebi som er uddød i Storbritannien, er at blive genindført fra New Zealand efter planer, der bliver bekendtgjort.

Kort hår humlebi blev eksporteret fra Storbritannien til New Zealand på den første kølede lammekoed både i slutningen af det 19. århundrede til at bestøve kløver afgrøder.

Det blev sidst set i Storbritannien i 1988, men befolkninger på den anden side af verden har overlevet.

Nu Natural England og flere andre bevarelsesbestemmelser grupper har iværksat en ordning for at bringe de arter hjem.

International redning

Poul Christensen, Natural England's mødeformand, sagde; "Bumblebees lider enestående international falder og drastiske handling er påkrævet for at støtte deres inddrivelse.

"Bumblebees spiller en central rolle i opretholdelsen af fødevareforsyninger - vi er afhængige af deres evne til at bestøve afgrøder og vi er nødt til at gøre alt, hvad vi kan for at sørge for egnede levesteder og at understøtte den mangfoldighed af bi arter.

"Det internationale rednings-missionen har to formål - at genskabe levesteder i England, hvorved eksisterende bier et løft, og for at bringe korte hår humlebi hjem, hvor det kan være beskyttet. "

Så mange som 100 i bier vil indledningsvis blive indsamlet i New Zealand og et opdræt i fangenskab, udarbejdet med henblik på til sidst at slippe dem på Dungeness, Kent, hvor de blev sidst set.

De vil blive fløjet tilbage på fly i cool kasser, og ikke vil blive forstyrret, ifølge Natural England, da de vil være i dvale under transit.

Ordningen projektmekanismer officer Nikki Gammans sagde humlebi var en "hovedhjørnestenen arter ", som var nøglen til sig om omkring 80% af vigtige afgrøder.

"Ved at skabe de rigtige levesteder for disse bumblebees, vi genskabe wildflower naturtype, der er tabt, hvilket vil være godt for sommerfugle, mosegrise og rugende fugle. "

søndag den 31. maj 2009

SotD 5-25

sang:


"Revenge " ved Danger Mouse & Sparklehorse fra Dark Night af Soul

Download 01 Revenge

tesen (intet ((men træer))):

onsdag den 20. maj 2009

SID Saga ender

Sid Laverents døde ved 100. Indie film originale, frodig gale geni. tidligere

mandag den 18. maj 2009

Cloud Computing - Gammel vin i en ny flaske?

En nylig cloud computing rapport fra McKinsey omroeres et ganske kontroversielt. TechCrunch kaldes rapport delvis overskyet. Google reagerede på rapporten med de store oplysninger om, hvorfor sky er relevant. Jeg påskønner den indsats, som McKinsey lagt i denne betænkning. Men jeg tror, at de tog en meget snæver tilgang i deres rækkevidde og analyse. En interaktion designer, Chris Horn, fra Maya Design har sendt mig et papir, den forkerte Cloud, som hævder, at de sky computing er hovedsagelig en gammel vin på nye flasker, og de store virksomheder er brændstofpåfyldning den hype.
"Dagens" cloud computing "hævder at være den næste store ting, men i virkeligheden er det slutningen af linjen. Disse corporate Styrbare balloner malet at ligne skyer er bundet til et fortøjningstjenester masten øverst på den gamle centraliserede-computing bjerg at vi erobret længe siden. "

Jeg forstår, at der er folk derude, der spørgsmålstegn ved gyldigheden og relevansen af sky computing. Det lægger et ekstra pres på skuldrene af de sky computing virksomheder og andre til at gøre deres budskab crisper og kommunikere de reelle værdier, som de leverer. For nylig blev jeg inviteret på Under radarpåtegningen konference hvor mange tidligt stadium cloud computing nystartede præsenteret. Stedet var pakket med venturekapitalinvestorer nøje ser selskaberne og tager noter. Det gjorde lyst 1999 hele igen! Jeg håber, at vi ikke brændstof den hype og leverer det klare budskab om, hvordan cloud computing er forskellig, og hvilken værdi det bringer i. Her er mine argumenter om, hvorfor skyer er ikke bare en døgnflue:


Utility stil billig, rigelige, og formålet-agnostiker computing aldrig blev tilgængelig før: Der er masser af casestudier om nær nul vedtagelse barriere for Amazon EC2 at tilladt folk at få adgang til formålet-agnostiker computing kapaciteter af sky edb i den skala, der havde aldrig været teknologisk og økonomisk muligt før. Jeg kan især godt lide casestudy af Washington Post, hvor de anvendte Amazon EC2 konvertere 17.481 sider af ikke-søgbare PDF til søgbar tekst ved at lancere 200 tilfælde for mindre end $ 150 i henhold til ni timer. Vi har fået massiv parallel behandling kapaciteter til rådighed for os, såsom nettet computing og-klynger, men de var formålet-specifikke, dyre og ikke let at oprette og få adgang til.

Peer-to-peer og sky computing er ikke alternativer på samme niveau: Den Maya papiret hævder, at de sky computing ligner P2P. Jeg tror, at disse to er supplere teknologi. Den P2P løser den sidste kilometer problemet med klientsidens computing hvor som sky computing er en samling af server-side teknologi og rammer, som har centraliseret computing egenskaber. BitTorrent er et godt eksempel på effektivt ved hjælp af P2P til distribution siden distribution problem er grundlæggende et decentraliseret en at kunne udnytte den båndbredde og databehandling af personlige computere. Men jeg ser potentiale i effektivt at kombinere de to metoder til at designe en end-to-end løsning til visse former for problemer, f.eks brug CDN om sky med P2P streaming til at transmittere live begivenheder.

Virtualisering og cloud computing er ikke det samme: McKinsey rapport om cloud computing anbefaler, at organisationer kan få mest muligt ud af virtualisere deres datacentre mod vedtagelse af den sande cloud computing. Jeg er en stor fan af virtualisering, men den erstatter ikke sky computing og ikke giver de samme fordele. Eucalyptus, en spirende cloud computing opstart, har detaljeret analyse af, hvordan cloud computing er anderledes end virtualisering.

søndag den 10. maj 2009

kjhfseruswer

(Extra) Sandy Claws

Jeg er ikke sikker på hvor mange år jeg har været købe kattegrus (det meste af mit liv), eller hvor mange af disse år har medtaget køb af "clumping" forskellige sagde strøelse. Indrømmet, jeg har kun været opkøb Arm & Hammer for omkring et år, men uanset mærke, jeg har aldrig haft noget lignende ske, før!

OK, katteejere - har det nogensinde er sket med dig? Her BIG rubrikken kattegrus.

Jeg er en stor fan af det genbrugelige pails fremstillet af mit tidligere mærke. (Jeg tror jeg konstateret, at ved at sætte mørtel, sand og snavs i dem, mens gøre mit teglbyggeri sidste år.)

Men jeg holder en i vaskerum, at kun anvendes til strøelse. Det, jeg normalt gør er rip åbne side af A & H kasse, lad det hvile og derefter tømme sig selv i genbrugelige spand. (Denne opgave tager sig af sig selv, mens jeg off der beskæftiger sig med noget andet.)

Forestil dig min overraskelse så når jeg får en Closeup af indholdet som ses i denne kop.

Hej! Hvem sætte mørtel mix / sand i mit kattegrus pakke?!

Kattegrus har en høj koncentration af støv at være sikker. Men det er latterligt. Hele boksen er for det meste denne støv, med måske 5-10 procent strøelse på det mest smides i. Yeah. Som om Toby ikke muge tingene nok, når blandingen er for det meste kuld!

Det ser ikke nær så mærkeligt, enten indtil du sammenligner det med, hvad det er meningen at se ud. (Dette kom fra en anden, mindre boks jeg har købt fra et helt andet sted ud af ren paranoia, at jeg ville ende op med 20 mere pounds af den foregående!) Jeg tror, du kan se forskellen.

Det er næsten, som hvis nogen bare stomped på jorden og en hel kasse med strøelse i støv.

Jeg var ikke i stand til at ringe til forbrugeren linje i denne uge, og da de ikke er åbne om weekenderne, jeg er nødt til at forsøge at kontakte dem via email.

Og det er en god ting, jeg havde det fremsyn at gemme kassen, selv om det var på papirkurven dag, som partiets nummer og alt det rådne indeholder en masse af de oplysninger, de 'igangværende hen til ønsker.

Lad os se, hvordan de gør på at gøre godt med dette.

onsdag den 29. april 2009

Entropic Beviser for sproglig struktur i Indus Script

Akademikere til odds over mystiske Indus script. Den Indus script er indsamling af symboler findes på artefakt fra Harappan civilisation, der blomstrede op i, hvad der nu østlige Pakistan og vestlige Indien mellem 2600 og 1900 f.Kr. En ny analyse bruger mønster-analyse software foreslår, at scriptet kan udgøre en reel skriftsprog . [Via]

søndag den 26. april 2009

SotD 4-8

sang:


"I'm Losing Tonight " ved A Passing Fancy fra deres 1968 selvstændige titlen.

Download 01 - I'm Losing Tonight

tesen (bliver hvad du spiser):
via mefi>
Den amerikanske Food and Drug Administration begyndt at regulere mærkning af fødevarer, drikkevarer og lægemidler efter passagen af 1906 Pure Food and Drug Act, og tilføjede fødevarer farve og kosmetik med 1938 Fødevarer, Drug, and Cosmetic Act. De har netop udgivet en ny hjemmeside, FDA Meddelelser af Dom Indsamling, 1906-1963, indeholdende data fra tusinder af tilfælde af mislabeled eller misadvertised produkter og lægemidler, der findes i flere former (tekst, PDF, metadata XML,. TIF image osv. .), med søgbare arkiver. Poking rundt i data vil give oplysninger om tilfælde, der spænder fra misbranding metamfetamin tabletter, at rappen "Film-O-Sonic " anordninger, for bakterier lastet udokumenterede abortifacients solgt over the counter, at foregav "4-vejs " kur for baldness, at hunks af radium sælges for markedsføringen i dit drikkevand til "stimulere køn organer " (vurderes i forhold til angivelse af en udokumenterede brug, ikke til den faktiske risiko for produktet). Arrangeret af FDA's historie kontor, den nye database er et fascinerende ressource for historikere, offentlig sikkerhed advokater, forskere og bibliotekarer.

torsdag den 16. april 2009

Faa haard Med Ferociter

Du alle bør vide ved nu at jeg har fået lidt af en ting for bling. Så når uddannet Interior Designer slået talentfulde Smykker Kunstner, Aimie Dukes sendt mig billeder fra hendes linje, Ferociter jeg bare om faldt over. Hun fik glamour for hver gang i hendes fabelagtige samling. Få dånefærdig ...

Først og fremmest ... hvis du var lounging i soveværelser jeg optrådte i går ... ikke du tror, du har brug for disse?

Og lad os sige, du er på vej hen til stranden ... I'm guessing denne ville gøre?

Derefter skal der naturligvis er Dekorationssukker dage. Når interiør design jeg altid gerne have min kvaster og Zig zags ...

Og så somtimes ... brønd, en pige bare ønsker at have det sjovt.

Yup, jeg tror, hun er smuk mange fik du dækket. For flere designs, skal du besøge Ferociter websted eller Etsy shop.

fredag den 10. april 2009

Loerdag

Det er mig igen ....... stadig afbarke væk, men følelsen meget bedre. Men en anden weekend er kommet rundt og med alle denne søndag vil jeg bruge dagen i morgen i haven. Man er grund til at bringe tilbage regnen ..... endnu en gang! Så jeg må hellere bruge min tid og komme i gang med at reparere den skade, som Charlie har gjort, siden han tiltrådte os. For Charlie haven har to anvendelser ........ den primære ene er at se, hvordan mange af hans legetøj og ting han kan begrave når ingen's leder og den sekundære ene er at køre som en sindssyg! Han er stadig forsøger at workout, hvorfor vi har anbragt dem forbandet buske i vejen for ham!

I dag har jeg lo så meget mine sider ondt ...... hvorfor al denne maniske latter? Jeg købte en vittighed bog! Me ...... en vittighed bog! Jeg er den slags person, der køber ikke-fiktion og nogle romaner ...... vittighed bøger ....... Bah! Men jeg var i boghandel og hvorfor ved jeg ikke, jeg tog en op, og før jeg vidste det var jeg sniggering .. ja, sniggering højt!

Jeg vil citere nogle af dem, men jeg er bange for, at det ville gøre mig synes juvenil hvis du vidste de dumme slags vittighed, som appellerer til min humor. Jeg kan ikke gøre kompliceret ...... plain dumme vittigheder arbejde for mig. Mind dig, beder mig om at gentage en vittighed, og jeg ødelægge det ... jeg altid få punch linje på det forkerte sted eller jeg glemmer en vigtig del ... måske er det mig der er dum ... ikke vittigheder, lol!

Hvad med solskin og vittigheder kombineret Jeg har chuckled og coughed min vej gennem det meste af dagen. Jeg fik så fuld af munterhed på et tidspunkt, at min dårlige DH ikke vidste, om jeg havde en rigtig god griner eller en medicinsk nødsituation!

OK, nok for mig at have mit sjove ben kildede og videre til scrapbog! Jeg er bange for, at denne søndag har virkelig fået mig stak i foråret samme skure god og ordentlig .... i dag er nogle blomster. Ja, jeg ved, at der er ikke mange ud endnu her i England, men jeg kan forestille mig, kan jeg ikke? Disse blomster sige alt det, jeg føler i dette øjeblik, og de siger det så smukt.

Du kan bruge disse for enten personlig eller CU brug. De er farvet ... ingen gråtoner Jeg er bange ... Jeg føler mig meget at solrige for det!! Kig se.

Du kan hente dem her

Har en vidunderlig weekend ... og et godt liv! Se dig man .. måske jeg er færdig med min vittighed bog af så ... det er en tyk bog!

Technorati Tags: blomster, freedownload, kommerciel brug ok, CS2, Scrapbooking, element, grafisk design, jokebook

onsdag den 1. april 2009

Skattefradrag for Tankless Vandvarmere

Har du været tanker om at få en tankless vandvarmeren? Vi har netop modtaget et memo fra en af vores leverandører, som du kan få en $ 300 skattenedslag på alle tankless vandvarmere med en energi faktor over ,80. Denne skattelettelse er en direkte tilskyndelse fra regeringen til at købe og bruge mere energieffektive produkter. Så hvis du har tanker om at få en, der nu er et godt tidspunkt at gøre det!

torsdag den 26. marts 2009

Dancing med Shayna (Dads og doetre )

 nærer jeg dette billede af Shayna danse med mig. Der er noget særligt forholdet mellem dads og døtre. Jeg har tre døtre, og jeg elsker at være deres far! Herren gør hjerter af fædrene til deres børn, og hjerter af børn til deres fædre (Malaki 4:6). Mit hjerte er fuldt af mine børn. Jeg elsker dem så meget. Det er den lille-hver-dag-ting. I aftes, da jeg vendte tilbage fra NC, Tori, og jeg grinede sammen, som vi spillede tennis på Wii (hun altid slår mig, fordi hun er en pro - en 2000 + afspiller). Så når jeg steg Amber fra hendes nye job på DQ - Tja, det er svært at beskrive, hvad jeg mente. Jeg var parkeret på et sted, hvor jeg kunne se hende arbejde - jeg bad for hende, og derefter kom erindringer og flashbacks af, når hun og hendes søstre var små piger kører omkring mine fødder. De vokser så hurtigt, og jeg elsker hver etape. Jeg er glade for at se, hvad Gud gør med mine døtre. Herren har gode ting i vente for dem, og jeg beder for dem dagligt. Jeg elsker at være deres far.

tirsdag den 17. marts 2009

Aviva Shalit: Venter er nerve-wracking

1_wa
� Selvom skuffet over statsministerens beslutning om at udskyde om dagen fryser møde om udveksling deal, Gilad Shalit familie tror udsendinge i Kairo vil vende tilbage bærende gode nyheder om deres søns skæbne.

"Det er lidt skuffende, men vi ' ve fået anvendes til dette i de seneste tre år, "Gilad's bror, Yoel, fortalte Ynet. "Dette har stået på i 995 dage. Dette er, men en anden dag, at Gilad lider i fangenskab."

Gilad's mor, Aviva, tilføjede: "Dette er nerve-wracking, men vi forsøger at udsætte realistisk og ikke tillade os at blive euforisk. Vi har ingen yderligere oplysninger, men jeg håber, at dette (samtalerne i Cairo) vil give Gilad's release. " mere

Hvor høj en pris er for høj?

tirsdag den 10. marts 2009

og det er fuldst�ndig Amazing

" Quentin Blake har ikke brug for en hjemmeside. Men Quentin Blake har en websted . "
Tjek ham ud Aktive , og en lille samling af Valentine's massakrer , via Jilian Tamaki (som også er v. god) & tidligere .

tirsdag den 3. marts 2009

Ackee og marsvin og cachupa og olie ned og ...

Selv ikke normalt lavet tjenestemand (godt, bortset fra Texas *, , der har udpeget Chili som sin officielle parabol i 1977 ), de fleste lande har en generelt anerkendt national ret, som udgør dets historie, kultur, flora og fauna .**



For Aruba og Curacao: Keshi yena , en fyld ost .
Barbados: cou cou og flyvende fisk.



Bhutan: Ema datsi, en sammenbryg chiles og ost .



Brasilien: Feijoada , en ragout fra sorte bønner og svine dele .



Kap Verde: Cachupa , en ragout fra bønner og/eller majs og kød .



Ecuador: Cuy , alias marsvin . ( Recipe .)



Grenada: Oil ned , en ragout salt kød, brødfrugt og callaloo .



Jamaica: Ackee og saltfish , ackee frugt kogte med saltede torsk .



Liberia: Dumboy (i henhold til en 1912 udstedelse af National Geographic).



Myanmar/Burma: Mohinga , fisk bouillon med nudler og krydderier / aromater .



Polen: Bigos , en sauerkraut og kød ragout . ( Recipe og digt. )



Portugal: Bacalhau ( salt torsk ).



Senegal: Ceebu jen , udstoppede fisk med grøntsager.



Sudan og Egypten: mesterbevis medames , en Fava bønner ragout serveret med pita brød.



Vanuatu: Laplap , en kage udfærdiges på pounded Taro eller Yams .



Venezuela: Pabellon Criollo .



* Ja, jeg ved det ikke et land. Happy Texas Uafhængighedsdag .



** De nationale-dish status i nogle retter uden tvivl vil blive anfægtet.

lørdag den 21. februar 2009

tidligere ejer indstillet til at k�be avisen tilbage fra Johnston Press

Johnston Press er indstillet til at sælge et af sine irske titler tilbage til dets tidligere ejer en en "knockdown pris" den irske Times rapporter.
Den Tallaghtbaserede Echo ugentlige avis er sigende, der sælges til David Kennedy for 1m Euros. I 2005 Kennedy solgte Echo for 5m Euros til Leinster Leader, som blev ...

søndag den 1. februar 2009

henvende sig direkte til pande .

seneste arbejde ved Yichao Wu, Judy Lieberman, og Deborah Palliser har f?til en topisk behandling, slag med herpes virus i test med mus ved hj? af RNA-interferens (RNAi) . Is?det virker, n?den anvendes f?ller efter seksuel kontakt og besidder l? til human brug. (RNAi er en meget senere (1998) opdagelse at garnered 2006 Nobelprisen [MetaFilter tr? for brand-og Mello.) Du kan l? mere om intravaginal anvendelse af siRNAs i januar sp?m?t om Cell H?& Microbe .

fredag den 23. januar 2009

Midlands Nyheder journalister udelukke indsats over jobnedsk?nger

Industrial indsats p?idlands News Association, hvor 70 medarbejdere st?over for tvungen afskedigelse, er det usandsynligt, da det blot ville �mindske indt?erne yderligere�, EU far til kapel har sagt.

lørdag den 17. januar 2009

California dreamin 'eller Californien hoaxed ?

Reklame for bogen Loven Marked ved Erin O'Hara og Larry E. Ribstein begynder:

dag en Californien bosiddende kan optage hende shipping virksomhed i Delaware, registrere hende skibe i Panama, leje hendes medarbejdere fra Hong Kong, sted hendes indtjening i et aktiv-beskyttelse tillid dannet i Cayman Islands, og indg? en af samme k?gteskab i Massachusetts eller Canada - samtidig nyder Californien solskin og potentielt undg?ange facetter af statens love.

og som understreger, "hvordan" en californiske kan nyde fordelene ved andre jurisdiktioner.

En joke g?runder begynder:

Vil du vide hvad der skete 158 ?siden det seneste fald ... tilbage i 1850?

Californien blev en stat.
Folket havde ingen elektricitet.
staten havde ingen penge.
N?en alle talte spansk.
Der var gunfights i gaderne.

naturligvis nu Californien har CIRM, hvis byrder er p?gt Californien skatteydere. Som der blev stemt om ved Californians, CIRM havde en ? gr?e for antallet af ansatte og en tilsyneladende gr?e for, "hvordan" forskning vil blive finansieret. Tja, i sig selv, CIRM fors? at oprette et l?program, som vil blive bemandet gennem outsourcing (dvs. ikke-ansatte). S?elv om den ovennaevnte s?yppes californiske nyder alle de ikke-California fordele, at californiske der l?es i bl?ed CIRM pres.

** Fra californiastemcellreport :

De stamceller agentur hedder det, at dets personale

"... har ikke den interne ekspertise eller kapacitet til at forvalte alle de finansielle komponenter af et l?program. CIRM derfor planer om at externalize disse opgaver samtidig opretholde ultimative kontrol over l?t programmet. For at sikre, at CIRM opn?denne ekspertise p?en bedste v?i til Californien skatteydere, CIRM planer om at udstede en anmodning om forslag til at v?e to-tre udbydere af finansielle tjenesteydelser/uddelegeret underwriters. Da dette er en start-up-program, er det vigtigt for at have mindst to delegerede underwriters fra starten . Dette ville tillade CIRM at l? af deres forskellige tilgange og at forfine vores bedste praksis. Det vil desuden tillade CIRM overf?fremtidige transaktioner til en anden delegeret underwriter hvis forhold til en af kontrahenterne er mislykket. "


S??Proposition 71 initiativtagere fortalte v?erne, at antallet af CIRM medarbejdere vil v? begr?et, de glemte at n?e en del om externalizing opgaver. Naturligvis initiativtagerne ogs?nvendes studiet af Baker p?tanford, der tyder p?at IP royalties ville v? en fordel for Californien, en anden Hoax.

**** Separat har vi noget, der ser ud som peer - til-patent ->

John M. Simpson, stamceller projekt direkt?orbrugerprisindekser Watchdog i Santa Monica, CA. rapporterede om en handling fra CIRM direkt? p?irsdag. Men han foresl?et alternativ, der kunne tjene CIRM ?e om at reducere antallet af ans?nger om nogle tilskud runder. Bare ?e tilskudsans?ngen proces, s?des at offentligheden ville vide, hvem der anvender og h?fordele og ulemper om ans?ngerne. [fra calstemcellreport]

Simpson, tilbage, n?Watchdog blev FTCR, spydspids patentet udfordring for WARF's stamceller patenter, der var r? p?SPTO. Henvisningerne opdraget af FTCR og PubPat fandtes ikke at blive aktiveret, og de erkl?nger om deres eksperter conclusionary. R?g spejle .

søndag den 11. januar 2009

Jeg kontakter dig på et hemmeligt ...

Jeg er altid skuffet, når jeg indstille min iPod til shuffle, og det er ikke korrekt læse mit humør.

torsdag den 1. januar 2009

A Museum of Livshistorie

Academy of Achievement bringer studerende ansigt til ansigt med den ekstraordinære ledere, filosoffer og pionerer, der har formet vores verden. Gennem profiler, biografier og interviews resultater i Kunstinstitutter , Business , Public Service , Science , og Sport lære os, hvordan Academy's kerneværdier passion , vision , forberedelse , modet , vedholdenhed og integritet kan og vil føre til succes.
Omfatter en bibliotek af podcasts , der er uddrag fra symposium præsentationer fra Academy's internationale topmøder.



Biografier fra Academy of Achievement er forbundet på MetaFilter tidligere ( 1 , 2 , 3 , 4 , 5 ), men det fulde websted er ikke blevet præsenteret .

2009

Captain Beefheart på iTunes. London 1974.

Guacamole og doritos

fremmer

20 min og derefter røret på Shepherds Bush for NY Eve bash

nr. Tabel forbeholdes