tirsdag den 22. september 2009

Andretti Green Racing maj paa en "Pak Track" Strategi

Insidere er spekulerer, at tilføjelsen af en femte bil til Andretti Green Racing er blot en del af en indsats for at "pakke sporet for at få en gevinst. \"

Det Pack er den faste strategi, der gennemføres i samarbejde med den forening 'kampen for at \ "endelig finde vores Jean Girard. \"

AGR, i partnerskab med AFS Racing, meddelte for nylig, det vil have Franck Montagny i en bil til næste weekends løb på Infineon Raceway i Sonoma, Calif

Montagny, 31, er fra Frankrig og har tilbragt tid i Formel 1, færdig andet til Will Power i hans eneste Champ Car race (2008 Long Beach, Californien). Han har også kørt for AGR i den amerikanske Le Mans Series. Montagny slutter AGR regulære Tony Kanaan, Danica Patrick, Marco Andretti og Hideki Mutoh.

Team embedsmænd har tilskyndet Montagny til at "handle mere stereotypically fransk" og endda bragt i franskmanden Sebastien Bourdais til at hjælpe Montagny amp sin "udseende petulance, nedladenhed og køligt, udsendte snootiness."

Tjenestemænd vil også Montagny at fremme den franske regering til at fremsætte nedsættende udtalelser om krigen i Irak og kritisere den amerikanske adfærd i Anden Verdenskrig, og for Montagny selv at bære de fleur-de-lis på alle tidspunkter. De også vil have ham til at tale med en meget kraftig accent, smide i tilfældig fransk ord til engelsk samtale, og taler uafladeligt om, hvordan IRL ride vil hjælpe ham med at komme tilbage til F1.

Målet, liga embedsmænd sagde, er endelig at give ligaen en "bad guy", at folk vil se bare at bande. Den arketype er en real-life Jean Girard fra filmen Talladega Nights. "Du ved, ligesom IndyCar's version af Kyle Bush. En person, som du ønsker at klubben gerne de fyre, der høster baby grønlandssæler, \ "sagde insider. \" Denne Montagny fyr er alt for nice. Lad os bare forstærker op Frenchness. Du husker Freedom Fries? Det er, hvad vi skal til her. \ "

Bourdais selv ville være en ideel person til at hjælpe den forening overskud på fransk stereotyper, men han var utilgængelig til at køre. Bourdais er i stedet blevet indkaldt til at hjælpe med \ "fransk op \" Montagny.

I samarbejde med forfranskning af ligaen, folk tæt på gruppen i rapporten, at Montagny tilføjelse er også en del af en plan, der har AGR tilføje så mange som to biler pr resterende løb for at forsøge at "maksimere deres odds, at de får mindst én vinder dette år. "

AGR angiveligt fik den idé, når et team-medlem barn undersøgt præsident Franklin Roosevelt's udflytning til \ "pakke Højesteret \" i 1930'erne. FDR åbenbare mål var at installere nok venlige Justices indtil han vandt vigtige juridiske kampe.

Dr. Steven Larson, der har en Ph D i matematik, har for nylig tiltrådte AGR som en "strateg \" og siger Pack Spor er noget lignende.

"Det er ikke raketvidenskab, folk," siger Larsen. "Flere biler på banen, jo bedre er dine odds for at vinde. Jeg har beregnet, at 10 AGR biler ville være omkring retten til at maksimere chancerne. Om ikke andet, kunne de alle line op og gå to-dækkende i ryggen af Danica. Problem løst. \ "

Indy iagttagere bemærkede, at AGR har en masse sponsorater udløber ved udgangen af dette år, så de har brug for at gå P1 snart at starte sit comeback til Big 3 status og bevare i det mindste nogle af deres sponsorer.

"Må ikke udelukke et par ekstra biler til Infineon," Larson sagde. "Michael Andretti var på telefonen i aftes til Sarah Fisher spørge, om han kunne låne hende Dallara til Sears Point. Lige siden Dixon fik alle de pub for at være den Indy Racing League's vinde leder, har Mike været lunefuld. Plus, hvis du vil pakke sporet, en vej løb er det tid. Gud ved, du kan være omkring tre sekunder langsommere end bilen i ryggen af dig, og han eller hun kan ikke at Jack om det på Snorenoma. Og med seks eller otte biler på banen, ville jeg tror, vi ville være temmelig dækket. "