fredag den 25. september 2009

De er blevet, som de anvendte til Mock

Seneste avisklumme:
Husk, når tidligere guvernør Sarah Palin indskærpet over for pressen, at af hensyn til de soldater, \ "stop Makin 'ting op \"?

Nå, det afgående Woman tilsyneladende allerede har glemt, for når det kom til sundhedssektoren debat, har hun gået og lavet en doozy.

\ "Amerika jeg kender og elsker, \" hun hævdede, \ "er ikke en, som mine forældre eller min baby med Downs Syndrom bliver nødt til at stå foran Obamas 'død panel', så hans bureaukrater kan beslutte, baseret på en subjektive vurdering af deres "niveau af produktivitet i samfundet," uanset om de er værdige til sundhedsvæsenet. Et sådant system er direkte ondt. \ "

Et sådant system er også en komplet fabrikation.

Ingen steder, i alle lovforslag før kongressen, eller i sundhedssektoren forslag overvejet seriøst af nogen, er der nogen form for forslag til enhver form for panelet, som kræver en person til at bevise deres \ "niveau af produktivitet i samfundet \" for at få lægehjælp omsorg.

Palin har tilsyneladende også glemt, hvor meget hun hader hendes børn kommer i søgelyset, fordi hun sikker på, er ikke genert mere om vinke lille Trig over hovedet som en blodig skjorte til at rode op i folks følelser.

Og rør dem op, hun har, sammen med den støj, maskinen består af Fox News, og den højreorienterede blogosfæren. Mennesker er blevet viser oppe på rådhuset møder på sundhedsområdet problem, ikke til debat, men at afbryde møderne og råbe ned repræsentanter og senatorer forsøge at tale om forslaget på nuværende tidspunkt før kongressen.

Nogle af dem er en slags morsomt, ligesom den gamle fyr, som viste sig højlydt at kræve, at den føderale regering \ "holde fingrene ud af Medicare. \" Andre, mindre morsomt, har vist sig bevæbnet. Der har været mindst tre pistoler beslaglagt hidtil ved møder med deltagelse af præsident Obama, den ene er taget fra en mand ved navn William Kostric, der dukkede op med en stor pistol spændt fast til sin hofte og tegn, sagde \ "Det er tid til at vande Tree of Liberty . \ "

Hvis du ikke er bekendt med henvisningen, det er et citat fra Thomas Jefferson, og \ "vand \" at Jefferson taler om, er \ "blod tyranner og patrioter. \" Men jeg er sikker på, at Mr. Kostric bare viste op til at have en ærlig dialog. Jeg er også sikker på, at alle, der gerne vil sætte sig ned og drøfte denne kolonne med mig, vil ikke have noget imod, hvis jeg gjord en stor ol 'hogleg revolver til min hofte og forsynet med et skilt med teksten \ "wingnut Smager Just Like Chicken \" til mødet.

Det er sjovt. Jeg synes også at re-kalde et tidspunkt, hvor det værste man kan sige, om en politiker, eller om nogen's politik i almindelighed, var, at de var \ "vred. \" Howard Dean, sagde de, var \ "unelectable \", fordi oh my stjerner, han var så vred!

Alle i Bush-årene, de såkaldte \ "liberal \" medier tut-tutted over \ "Angry Venstre, \" (med \ "Venstre \" er fleksibelt defineres som enhver, der afveg fra tilbedelsen af den Kære Leder George W. Bush). Sean Hannity, især er glad for fromt at fordømme, at \ "vred venstre \", og påstår, at han \ "absorberer deres had \" for dig. Sikke en fyr.

Jeg husker en masse hændervridende over venstreorienterede grupper som Code Pink, hvis medlemmer ville dukke op på høringer og skråle, før de blev halet ud af sikkerheden. Og alligevel røde ansigter, nær-apoplectic skrige, når der udføres af folk, der hader den nuværende præsident, er bare \ "almindelige amerikanere, der udøver deres første ændring rettigheder. \"

Fra \ "birthers \", der hævder, trods alle beviser, at Barack Obama er ikke en amerikansk statsborger, til \ "teabaggers \", der hævder, at 35,0 procent højeste skattesats under Bush er sund finanspolitik, men en foreslået bump til 39,5 procent i denne sats, bogstaveligt talt, den største tyranni siden Hitler, at rådhuset demonstranter, der gjord kanoner til deres hofter og skrige om mytiske \ "død paneler \" på møder på sundhedsområdet reform, den amerikanske højre har tilsyneladende , besluttet at slå sig selv i nøjagtig den form for vrede, skinger, race-identitet-besat, hysterisk paranoid frynser, at de engang beskyldte Venstre for at være.

Og det er OK for dem at gøre det, de fortæller os, fordi nogle \ "venstreorienteret \" gjorde det engang. Men det er stadig ikke OK, at en venstreorienteret gjorde det. That's right-wing logik for dig.