fredag den 29. januar 2010

\ "Patentansoegninger er en meget styrbar udgift \"

Inden for en artikel af Dave Goldman på CNN:

\ "Vores patentansøgninger faldt 25% i år, og det var en direkte makroøkonomisk problem, \" sagde Joe FitzGerald, assisterende juridisk rådgiver for tech vagtselskab Symantec. \ "Det samlede selskab reducerede udgifter, og patentansøgninger er en meget styrbar udgift. Vi kunne have indgivet fire patenter, men vi indgivet tre og sørget for, de var strategisk vigtige. \"

Citatet vedrører den iagttagelse, at patentansøgninger er faldet for første gang i over ti år:

Antallet af patentansøgninger i USA faldt 2,3% i 2009 til 485.500 fra 496.886 sidste år, ifølge et foreløbigt skøn fra US Patent and Trademark Office. Det gør 2009 det første år siden 1996, hvor virksomheder og opfindere gemt færre patenter år over år.

Koalitionen for Patent Fairness blev citeret: \ "Folk kigger på systemet, som det er nu, og de siger, at ventetiden 40 måneder til et patent ikke kan være det værd, \" siger David DiMartino, talsmand for koalitionen for Patent Redelighed, en gruppe, der repræsenterer store Silicon Valley virksomhedernes ønsker om patent reform.

Den nuværende eksisterende system af re-eksamen blev opført som post-tilskud revision, selv om det foreslåede system af post-tilskud review (alias opposition) er langt dyrere og mere besværlig end den nuværende re-eksamen system:

En anden nedslående tendens har været stigende i patenttvister. Af juni, var der allerede 15% mere \ "post-tilskud \" patent anmeldelser indgivet af konkurrenter til arkivering selskab, end der var i hele 2008.

Disse sager er dyre at forsvare, og somme tider anvendes af store virksomheder til at forsinke de mindre virksomheders teknologier fra at komme på markedet eller for at forhindre dem i at blive frigivet på alle, ifølge Brian Pomper, administrerende direktør for Innovation Alliance, en koalition af det meste små højteknologiske virksomheder til støtte for stærk intellektuel ejendomsret.