fredag den 29. januar 2010

\ "Patentansoegninger er en meget styrbar udgift \"

Inden for en artikel af Dave Goldman på CNN:

\ "Vores patentansøgninger faldt 25% i år, og det var en direkte makroøkonomisk problem, \" sagde Joe FitzGerald, assisterende juridisk rådgiver for tech vagtselskab Symantec. \ "Det samlede selskab reducerede udgifter, og patentansøgninger er en meget styrbar udgift. Vi kunne have indgivet fire patenter, men vi indgivet tre og sørget for, de var strategisk vigtige. \"

Citatet vedrører den iagttagelse, at patentansøgninger er faldet for første gang i over ti år:

Antallet af patentansøgninger i USA faldt 2,3% i 2009 til 485.500 fra 496.886 sidste år, ifølge et foreløbigt skøn fra US Patent and Trademark Office. Det gør 2009 det første år siden 1996, hvor virksomheder og opfindere gemt færre patenter år over år.

Koalitionen for Patent Fairness blev citeret: \ "Folk kigger på systemet, som det er nu, og de siger, at ventetiden 40 måneder til et patent ikke kan være det værd, \" siger David DiMartino, talsmand for koalitionen for Patent Redelighed, en gruppe, der repræsenterer store Silicon Valley virksomhedernes ønsker om patent reform.

Den nuværende eksisterende system af re-eksamen blev opført som post-tilskud revision, selv om det foreslåede system af post-tilskud review (alias opposition) er langt dyrere og mere besværlig end den nuværende re-eksamen system:

En anden nedslående tendens har været stigende i patenttvister. Af juni, var der allerede 15% mere \ "post-tilskud \" patent anmeldelser indgivet af konkurrenter til arkivering selskab, end der var i hele 2008.

Disse sager er dyre at forsvare, og somme tider anvendes af store virksomheder til at forsinke de mindre virksomheders teknologier fra at komme på markedet eller for at forhindre dem i at blive frigivet på alle, ifølge Brian Pomper, administrerende direktør for Innovation Alliance, en koalition af det meste små højteknologiske virksomheder til støtte for stærk intellektuel ejendomsret.

fredag den 22. januar 2010

En \ "New Kid \" paa blokken!

En ung kvinde, som jeg grundigt nød sidste år, men med hvem jeg mistet kontakten på grund af hende at have travlt med grad skolen og det virkelige liv - dukkede op i går i min e-mail, og jeg glædede mig til at høre fra hende og chat og indhente hvad hun gør i disse dage. En rigtig levende modersmål af Sanibel, Florida - hvor jeg ville ønske, jeg var lige nu.

Hun er en malede designer også, og jeg var nødt til at dele dette virkelig cute kalkun. Hun har også arbejdet Raymond Crawford's vidunderlige Tyrkiet - som kan ses på hendes seneste blog-indlæg. Må gå se dem begge, samt hendes andre nylige arbejde, på
Barfodet Broderi.

fredag den 15. januar 2010

En Odd sted for en Ant Farm

Min formiddag blev formørket af en chokerende opdagelse. Før jeg går videre, er en advarsel til mine familiemedlemmer og kolleger, der læser denne blog: Dette indlæg vil indlejre et billede af mig, at du måske ikke ønsker at huske i julen middag med farmor og farfar eller mens du sidder overfor mig i Lake Conference Room med den øverste ledelse. Valget til at fortsætte med at læse er dit. Vælg med omtanke og ikke holde mig ansvarlig for at indsætte et billede, du aldrig ville ind i din hjerne.

Så overvåge I \ 'm tage et brusebad, som jeg lejlighedsvis gør i disse dage, med mine øjne limet til baby håber Addy vil sove længe nok for mig rent faktisk at bruge sæbe. Jeg hop ud, tørre, lotion op, yada yada yada ... som jeg løfte mine arme til at anvende mine Dove deodorant, lilla og røde plamager trække mine øjne for en mørk og skyggefuld del af min krop.

Som første, tænker jeg, \ "Er det skidt? Jeg kender mit brusebad tidsplan er en tad off, men det er jeg virkelig så beskidte? \" Jeg læner mig i tættere på spejlet og gisp over, hvad jeg finder. Disse plamager aren \ 't snavs ... de \' re strækmærker! Masser af dem! På undersiden af mine bryster! Jeg kunne næsten høre dem fnise, da de råbte, \ "Surprise! \"

Mine bryster er blevet så udspilet fra min rigelig mælk levering, at min hud er strakt til det punkt at bryde ned. For to dage siden var jeg alt, \ "juhuu! Min navle vil aldrig se den samme, og min hud er en tad afslappet, men min tidligere gravide mave er Stretch Mark gratis! Og hot damn, jeg nogensinde har en awesome rack nu! \ "

Jeg \ 've taget et nærmere kig på det stativ, som nu ikke blot hjem til et konstant ammende barn, men også flosset puce-farvede linjer at bringe et billede til at tænke på:

De takkede, uregelmæssige tunneler fundet i ant gårde. Det er, hvad jeg under bryst ser ud. Hey, jeg advaret dig.

Således, at \ 's virkelig alt, hvad jeg har at sige. Jeg ville bare dele mine stød og et eksempel på livet \ 's tendens til at grine i dit ansigt, når du klappe dig selv på ryggen for entusiastisk. Og at latter vil for altid være prentet på huden af mine under bryst (du kan spille din røv I \ 'm lathering anti-stretch mark lotion på min øvre bryst for at redde dem fra den samme død).

Påmindelse: Jeg advarede dig.

mandag den 11. januar 2010

Rudy Giuliani vil sandsynligvis soege amerikanske Senat saede, og hvis der vaelges maaske 2012 Hvide Hus: kilde

Af Kenneth Lovett og Elizabeth Benjamin i Albany og David Saltonstall I New York
Daily News PERSONALE FORFATTERE

Oprindeligt Udgivet: Torsdag 19 November, 2009, 2:15
Opdateret: torsdag, 19 november, 2009, 5:27

Giancarli for Nyheder
Tidligere New York borgmester Rudy Giuliani vil køre for amerikanske senat, ikke guvernørens seat.Former borgmester Rudy Giuliani har udtalt sig imod at køre til guvernørposten, men er stærkt overvejer kører for amerikanske senat i stedet, kilder fortalte Daily News.

Den republikanske sværvægter blev betragtet som den filippinske regering bedste skud på udlevering af guvernørens palæ.

Den eneste erklærede kandidat på den republikanske side er lidet kendte tidligere Long Island Rep Rick Lazio.

En kilde siger Giuliani er parat til at køre for amerikanske Senat mod Demokratiske Sen Kirsten Gillibrand i 2010 til at udfylde de resterende to år af Hillarys Clintons valgperiode.

Men en række kilder tæt på den tidligere borgmester sagde nej er truffet afgørelse, og en Giuliani talskvinde bagatelliseres rapporterne.

\ "Rudy har en historie at gøre sin egen mening og har ingen problemer med at tale det, \" sagde hun. \ "Når borgmester Giuliani træffer en beslutning om tjeneste i et offentligt embede, skal han underrette newyorkere på egen hånd. \"

Tidligere Staten Island Borough formand Guy Molinari, en tæt Giuliani kammerat, sagde den tidligere borgmester har delt tvivl med ham i flere måneder om at køre til guvernørposten.

\ "Hvad sagde han til mig, er, at han ikke tror han vil gøre det, \" Molinari fortalte nyheden om en i begyndelsen af november samtale med den tidligere borgmester.

\ "Det er bare ikke give nogen mening for ham. \"

Molinari sagde den igangværende cirkus i staten Senatet, kombineret med en demokratisk forsamling Speaker Shelly Silver's jerngreb om forsamlingens spørgsmål, havde overbevist Giuliani, at en republikansk guvernør ville have ringe mulighed for at få tingene gjort hurtigt i Albany.

\ "Den store ulempe for ham var - kunne jeg virkelig være effektive? \" Molinari sagde. \ "Han så for mange hang-ups der. Han kører ikke for titlen, det er helt sikkert. \"

Hans fravær fra guvernørens løb ville være en velsignelse - og en bue - til Attorney General Andrew Cuomo, der overvejer en køre til kontoret.

Gov Paterson, der stier Cuomo med op til 59 point i en hypotetisk matchup i nogle meningsmålinger, insisterer han kører, selv om Det Hvide Hus spidst har fortalt ham, præsident Obama vil \ "foretrække \" det gjorde han ikke.

En Marist meningsmåling i går viste Giuliani taber til Cuomo 53% til 43% i et kapløb om guvernør, men han er at slå Gillibrand 54% til 40%. Molinari sagde han favoriserer tanken om Giuliani kører for amerikanske Senat.

\ "Nogle af os, herunder jeg selv, har lyst til at ville være en bedre pasform, fordi han kunne bruge sine talenter, der næsten med det samme, \" Molinari sagde. \ "Du får den forstand, at han ville være en stor aktør [i det amerikanske Senat] fra dag ét. \"

Flere uger siden, efter at idéen om Giuliani kørende i Senatet var første flød, en af de tidligere borgmester's nærmeste medarbejdere skudt det ned.

\ "Han har sagt igen og igen, at Senatet ikke er et job for ham, \" sagde Tony Carbonetti.

\ "Han er en administrerende direktør, og en pokkers god en. \"

Hvis valgt til Senatet, en kilde siger, Giuliani kunne bruge det som et springbræt til at opstille til præsident i 2012 - i stedet køre til genvalg til senatet.

Running for office ville betyde Giuliani ville være nødt til at opgive sin livsstil: Han er en varm råvare på TV-talkshows, han river i big bucks til taler og hans advokatfirma klarer sig godt.

Demokratiske konsulent Hank Sheinkopf sagde et kapløb mod Gillibrand ville ikke være nogen cake-walk.

Hun har evnen til at skabe masser af kontanter og \ "hun har ingen Girl Scout. Hun knækker ryggen, \" Sheinkopf sagde.

En talsmand for tidligere guvernør Pataki, der har været eying en serie for amerikanske senat, sagde Giuliani's beslutning ville have nogen indvirkning på hans beslutning.

Med Michael Saul

tirsdag den 5. januar 2010

El guitarer fra SoundSourZe

Begynd søgning på http://soundsourze.com, hvis det er tilfældet at du skal til at søge efter en el guitar. Soundsourze yder altid to ugers fuld returneringsret og en kvik levering. Din vare kommer naturligvis sikkert frem til dig.

Der er gjort utroligt meget ud af at emballere produkterne forstandigt. Ligegyldigt om du er meget øvet eller fuldstændig nybegynder, har www.soundsourze.com instrumentet til dig. Ved at handle hos www.soundsourze.com får du per definition en behagelig service, samt fortrinlige priser. Det vil være nemt og enkelt. Soundsourze.com er i stand til at hjælpe dig, ligegyldigt om du kigger efter guitarer, trommestole, basser, blæseinstrumenter, tasker, indspilningsudstyr, tangentinstrumenter eller andet.

lørdag den 2. januar 2010

Det er tid til laengere tale om Green

Er du træt af at høre folk taler om Grøn dette og Bæredygtig det? Har du hørt nok om Benzin virksomhedernes forpligtelse over for miljøet? Jeg har.

Må ikke få mig forkert, det er ikke, at jeg ikke tror på at beskytte jorden for fremtidige generationer. Eller at jeg synes, vi skal give afkald på at designe ansvarlige produkter og bygge intelligente hjem. Men sandheden er, hvis vi stadig taler om det, vi ikke er der endnu.

En nylig artikel i ecohome bladet fortæller historien om et offentligt-privat partnerskab, der har begået 4 milliarder dollars til opførelse af overkommelige nye grønne boliger og renoveringer. Hvorfor? Fordi gennem en omfattende undersøgelse af økonomisk overkommelige boliger udvikling, har de indset, at overkommelige grønne boliger, der faktisk har en Return on Investment (ROI), de betaler for sig selv.

Men blot to uger siden jeg gennemgik en Request for kvalifikationer (RFQ) fra en lokal Community Development Corporation (CDC), der ikke indeholder nogen form for effektivitetskrav i designet hjem og bygget for de mennesker, der kan drage størst fordel af lav nytte regninger og et sundt sted at bo.

Tag ikke fejl af det, er der masser af enkeltpersoner og organisationer derude, der gør de ting, der giver mening. De er at bevare og stræber efter at ændre den måde, de gør tingene, til at operere med fokus på den tredobbelte bundlinje ikke bare den nederste linje. Men vi er stadig i en tid, hvor Green er i vid udstrækning om markedsføring og en spottende politisk taler punkt.

Først når vi holder op med at høre om det på søndag formiddag talkshow kredsløb og markedsførere gå videre til en anden måde at give os den varme og fuzzies vil vi vide, at vi har gjort nogen fremskridt.

Hvis du spørger mig, skal du afslutte det tid til at tale om det og komme videre.