onsdag den 17. november 2010

Google Buzz API tilfoejer Track og nogle forbedringer

Lad os sige, du er virkelig interesseret i kaffe og te og vil gerne vide, hver gang nogen taler om dem. Du har været i stand til at gøre det til internettet med Google Alerts. Nu vil du være i stand til at gøre det samme for Google Buzz med vores nyeste funktion: Spor. Plus, kan du begrænse din søgning til et bestemt geografisk område! Denne API vil give dig mulighed for at indtaste en søgestreng og fra da af modtage nye offentlige Google Buzz stillinger-i real time-, der matcher denne søgning. Det bruger PubSubHubbub, som er den samme åbne standard, som bruges af vores brand og haveslanger.
At begynde at modtage opdateringer, behøver du kun at sende en forespørgsel til banen endpoint, abonnere på de returnerede linket, og derefter begynde at modtage opdateringer. Hvis du gerne vil tage det for en hurtig tur, blot abonnere på et spor endpoint via Google Reader (hvilket sker for at støtte PubSubHubbub). For eksempel, hvis du ønsker at modtage alle de nye offentlige Google Buzz indlæg om kaffe eller te, skal du blot åbne Google Reader, klik \ "Tilføj et abonnement, \" og indsætte i følgende webadresse:
https: / / www.googleapis.com/buzz/v1/activities/track?q=coffee+ eller + te
To af vores brandslange partnere er Gnip og SuperFeedr allerede bruger denne funktion. Gnip var i stand til at tilføje funktionen i deres API sammenlægning service med kun et par timers arbejde, deres tjeneste opdatering skal leve i begyndelsen af næste uge.
Vi er glade for at se, hvad du udvikler med denne smarte nye feature. Bemærk, at det er eksperimenterende og vi kan foretage ændringer som reaktion på dens anvendelse.
Derudover har vi været på udkig efter måder at gøre udviklingen oplevelse med Google Buzz API lettere. En af de ting, vi tror, vi kan forbedre på, er fejlmeddelelser. Så i løbet af de næste par uger vil vi være rullende ud forbedres betydeligt fejl beskeder.
For eksempel, hvis du forsøgte at læse en aktivitet uden at medtage den aktivitet id før i dag modtager du en HTTP-fejlkode og intet andet. Starter i dag, ville du også få en detaljeret fejlmeddelelse returneres i selve svaret:

<errors xmlns=\"http://schemas.google.com/g/2005\">
<error>
<domæne> GData </ domæne>
<code> kræves </ code>
<location type=\"parameter\"> postid </ sted>
<internalReason> Post ID er påkrævet. </ internalReason>
</ Fejl>
</ Fejl>

Greven API vi annonceret tilbage i midten af juli har været at returnere det antal gange en bestemt link blev delt på Google Buzz. Vi har lige startet, herunder korte links (f.eks tinyurl.com / runningwithfins) i optællingen så godt. Nu kan du angive det lange link eller enhver tilsvarende kort link for at få den samlede disponible tæller. Dette vil give udviklerne en meget mere komplet optælling af links til en bestemt URL, dog indirekte.
Kan du besøge Google Buzz API-dokumentation hjemmeside for mere detaljerede oplysninger om disse opdateringer og sving ved Developer Forum, hvis du har spørgsmål.
Af Ivaylo Popov, Google Buzz Team