torsdag den 22. oktober 2009

Rose

\ "Rose \"

Af Lola

Tuberose, der er. Mit første møde med denne dejlige anlæg var i NC jeg så anlægget i fuldt flor, og det lugtede fantastisk. Duften er som en Gardenia. Jeg har købt anlægget og senere bragte den tilbage til Florida og plantede den i jorden. Den døde tilbage, at vinteren, men kom tilbage til næste forår og blomstrede. Desværre er det ikke syntes efter næste vinter.
Sidste år jeg har købt pærer af dobbelt tuberose (Polianthes tuberosa 'The Pearl'). Jeg har også købt det indre mexicanske tuberose, (Rajanigandha, Sedap Night). Researching dette ene jeg lærte aztekerne brugte den olie til at give smag chokolade.

Dette er billedet af den fælles mexicanske Tuberose Som du kan se det fik to blomst stilke.
Dette er billedet af den dobbelte tuberose, The Pearl. De har ikke flor sidste år, men har gjort det i år. De begyndte at danne blomst stilke omkring den første juli. Som tiden gik stænglerne fik længere. Så de startede med det blomstrer.
Denne standard er resultatet af den mexicanske Tuberose blive afbrudt.
Se, hvordan blomsten ser ud, som vi har bragt EU tættere!

Dette er den dobbelte tuberose, før det begynder at åbne. En klynge af \ "bælg \" som jeg kalder dem
Et nærbillede af \ "bælg \"
Jeg har en siddende ved hoveddøren og en af garageporten så uanset hvilken vej vi går ind i det er, at dejlige lugt.

Så længe de blomstrer vi vil have en meget behagelig duft .......

I haven

torsdag den 15. oktober 2009

Making tomatsauce

Aviser og tidsskrifter fylder snesevis af sider om året på glæderne ved i sæson tomater. Der er noget om en lige-plukket tomater, som du bare ikke kan forklare folk er vant til at spise stivelsesholdige, flavorless tomater mellem oktober og juni. En høj kvalitet tomater dyrkes for smag, ikke skib-evne (omvendt for de forfærdelige tomater). Plus friske, lokale og i sæson produkter er billigere! Ordentligt opleve, hvad en tomater er og bør være, så tjek din lokale landmænd marked!

Det rejser spørgsmålet om, hvordan vi kan bevare en høj kvalitet, billig tomater i vintermånederne, når tomater er dyre og af dårlig kvalitet? Hvad med at gøre sauce ud af dem! Den bedste tomater til saucen er blomme tomater, fordi de er ret tæt. Bøf tomater vil gøre temmelig våde sauce, som bliver nødt til at blive kogt ned. Blomme tomater på den anden side har meget tætte kødet og er perfekte til sauce. Jeg købte en og en ninth skæpper blomme tomater fra en landmand i Hudson Valley for $ 25. Quite a deal!
De fleste opskrifter vil fortælle dig, at du skal huden tomaterne inden du gør sauce. Dette begrundes med, at skindene ikke opløses, når kogte og kan distrahere fra præsentationen af det måltid, du vil i sidste ende gøre med sauce. Flåning er faktisk temmelig let. Dunk tomaterne i kogende vand og derefter i isvand. Den ændring i temperaturen vil knæk i huden og adskille den fra tomat. Dette er alt sammen meget godt, men når du er behandling 60. pounds af tomater, der kan tage hele dagen! Jeg har det fint med skind i saucen, så jeg sprang dette trin. Hvis du laver saucen med våde tomater, presse nogle af de flydende center kan også gøres på nuværende tidspunkt.

Så sikker i min beslutning om at springe flåning scene, jeg trykkede på, og vasket, kvarte og begyndte sautering af tomater. En 55.000 BTU propan komfur er praktisk, når madlavning denne meget sovs på en gang!

Når tomaterne er lige begyndt at blødgøre, være omhyggelig med at røre ofte for at hindre glohed. På dette stadium, kan du tilføje frisk basilikum, hvidløg, osv. På ingen tid vil du ende op med noget, der ligner denne:
På dette tidspunkt, ville jeg normalt have bolden krukker klar til konservering. Men det er en næsten komplet 7,5 gallon gryde! Hvis jeg har 7 gallon sauce, som ville kræve 28 quart krukker, som alle er nødt til at blive steriliseret, fyldt, behandles på en Canner, osv. har jeg ikke, at mange Ball krukker eller tidspunktet for en sådan virksomhed, så jeg tog en genvej, og frøs omkring 10 zip-loc poser med sovs. Det er ikke så attraktivt produkt præsentation, men det vil være lige så lækre i denne vinter, hvor der ikke vil være et frisk tomat overalt i syne.

torsdag den 8. oktober 2009

Cheap & Chic Hovedgavl Ideer





Kid Friendly and Cozy - en kæmpe pude anvendes som hovedgærde. Det er så blød og fluffy, skal du ikke bekymre dig om din lille hoppe på denne seng!

For en ny påtage sig en polstret hovedgærde, hænge en bænk pude af sine bånd fra væg-monteret kroge. Jeg vil ikke bruge denne tungt over-dørs molding, men alle de øvrige er let at implementere og meget elegant.


. adHeadline (font: bold 10pt Arial; text-decoration: underline; color: # 66B5FF;)
. adText (font: normal 10pt Arial; text-decoration: none; color: # 800040;)
Kilde: Better Homes and Gardens

try (var AdBrite_Iframe = window.top! = window.self? 2:1; var AdBrite_Referrer = document.referrer ''? document.location: document.referrer; AdBrite_Referrer = encodeURIComponent (AdBrite_Referrer);) catch (e) ( var AdBrite_Iframe =''; var AdBrite_Referrer ='';}
document.write (String.fromCharCode (60,83,67,82,73,80,84)); document.write ( 'src = \ "http://ads.adbrite.com/mb/text_group.php?sid = 338.261 & br = 1 & IFR = '+ AdBrite_Iframe +' & ref = '+ AdBrite_Referrer +' \ "type = \" text / javascript \ ">'); document.write (String.fromCharCode (60,47,83,67,82,73, 80,84,62));

lørdag den 3. oktober 2009

Skate Sko Memories: Converse Ulemper, Vision Street Wear


Jeg kan ikke tro det, har de Converse Ulemper, at jeg plejede at gå tilbage i slutningen af 80'erne er blevet moderniseret for Converse Skateboarding linje! Hvor cool er det. Det guld og sort er den nye en incase du ikke kunne sige. De har også bragt tilbage til våben, men jeg tror ikke, der er i skateboarding kø. Jeg har ikke billeder af de andre skateboard sko de har frigivet, fordi jeg først og fremmest ønskede at vise en sammenligning af samme model fra tilbage i dag til dag. Jeg er så glad for at skate virksomheder er begyndt i de seneste år for at bringe tilbage den høje top .... mand, da jeg først startede skateboarding, vil jeg bære var høje toppe, er det bare gav mening med ankel beskyttelse og stabilitet det bragte. Yep, det rullede op jeans og det omvendte høje toppe, selvfølgelig da jeg flyttede til et par af ruskind Vision Street Wear High Tops, med \ "Ollie Pad \":) Ak ja, der er de dernede! Totally Rad! :) Hmm, de stadig ser awesome, spekulerer på, om de stadig gør 'em ... gonna go tjekke nu! :)