torsdag den 14. oktober 2010

Uret tikker

Vi har været procrastinating big time på de opgaver, der skal udfyldes, for at vi kan maksimere vores ecoEnergy rabatter. Vi har en lang to-do-liste, og lidt over seks uger, før vi er nødt til at foretage den opfølgende revision (skal ske senest 18 måneder efter første revision).
Isoler loftet - Vi har i øjeblikket R0 (ja, det er et nul), så vi burde have gjort dette for længe siden, men en eller anden måde bare aldrig toppede opgavelisten. Vi har planlagt en entreprenør til at installere cellulose isolering til R50 senere i denne uge, da dette er faktisk billigere end at gøre det selv (fantastisk, eh?) Udskift vandvarmer -. Vi har i øjeblikket leje en gammel, crappy elektrisk vandvarmer, og vil bevæge sig til en højeffektiv gas vandvarmer. For at direkte udluftning op gennem skorstenen, vi også nødt til at have en ny installeret liner, men hvis dette ikke er muligt, vil vi magt udluftning instead.Replace fire kældervinduer - Vi bestilte udskiftning skyder vinduer i går. To af vinduerne vil være lidt større end originalerne, hvilket vil tilføje mere lys ind i kælderen. Vi har ikke brug for at tilføje en afstigning vindue i vores kælder, da vi har en direkte udgang gennem sidedøren, og vores kælder vinduer er temmelig store, så de let kunne overgå lys / ventilation krav. Vi planlægger også at udskifte de gamle mælk drop boks med en fast vindue, som skal tilføje en lille smule af lys ind i trappeopgangen ned til basement.Insulate kælderen vægge og overskrifter - Dette synes ikke som en meget høj orden, men inden til isolerende, vi er nødt til at bryde op i kælderen gulvet, re-do afløb under huset, opgradere fødeledningen, hæld en ny kælder gulv, og indrammer ydervægge.

Sooooo, bør August være en travl måned på vores hus, især i betragtning af at vi planlægger at tilbringe noget tid i sommerhuset land, og jeg ønsker ikke at \ "affald \" enhver ferie tid på renoveringsprojekter. Kan vi få det gjort? Det håber jeg.