fredag den 28. august 2009

Fotos af Forenede Voice for Forbedret Status Forsamling

August 10, 2009

Nogle flere billeder af De Forenede Voice for Forbedret Status forsamlingen taget af fotografen Itos Feliciano. Takket Itos!



© 2009 Itos Feliciano



© 2009 Itos Feliciano
Reporter Gemma Casas fra Marianas Sort rapporterede, at Rep Nick Rahall II, formanden for House Naturinstitut udvalg \ "udtrykt håb om en retfærdig løsning på de bekymringer af gæstearbejdere i Nordmarianerne, som søger en bedre indvandrerstatus. \ "
Fra Sort: I et kort interview, Rahall sagde, at han ikke ønsker at give gæstearbejdere falsk håb, men han lovede at gøre noget ved deres situation inden hans lovgivningsmæssige beføjelser.

"Falsk håber jeg ikke give," Rahall sagde, og tilføjede, at der er en proces, der skal følges.

Ligesom andre, der beskæftiger sig med den truende ændringer i CNMI's indvandringssystem, Rahall sagde han også bliver frustrerede over det amerikanske Department of Homeland Security.

"Du ved, det er en proces, og jeg gjorde udtrykke frustration med DHS. At regs ikke [gøres endnu], og som ikke gennemføres. Der er en vis begrundet frustration, at selv os i Kongressen, føler. Men jeg tror, at den proces vil arbejde sig ud, når det sker. Jeg håber der vil være en retfærdig løsning, "Rahall sagt.

Han sagde, at han blev flyttet fra de historier han hørte fra gæstearbejdere, som han betegnede som "kommer fra deres hjerter."

Christensen, tidligere formand for House Underudvalget om insular anliggender, sagde hun kom tilbage for at se for sig, hvad der sker på øerne.

"Vi er glade for, at vi fik den del gjort," siger Hans Skov Christensen henviser til den vellykkede gennemførelse af federalization ret.

"Men meget mangler at blive gjort. Vi har stadig brug for at se, at status for de mennesker er sikret. Af denne grund, jeg følte, at jeg havde brug for at komme tilbage, "fortalte hun denne reporter.

Rahall og Christensen roste gæstearbejdere for deres enhed. Et løfte om at gøre noget er nok grund til at håbe.

torsdag den 20. august 2009

New Discovery-5x7-$ 50

Dont glemme! Den byder på Intercoastal Strande ender tonite på midnite. Sin post under denne. I'll efter det vindende bud på morgendagens blogpost. Held og lykke!

$ 8 s / h
at købe klik på \ "Køb nu \" knappen nedenfor for at betale med PayPal eller kreditkort


mandag den 17. august 2009

The New Yinzer

The New Yinzer

tirsdag den 4. august 2009

Canadian Content

Når jeg læser dette indlæg over på sit sædvanlige Chic, jeg var bekymret over det. Blogging tager noget tid og de kræfter, så når en andens åbenlyst stjæler dine ord, dens nedslående og deflatere. Og så jeg fandt ud af gerningsmanden blev canadiske, og en respekteret canadiske designer havde jeg på min blog roll ikke mindre! Tja, hun er ikke på min blog roll længere. Nogen reel point til dette indlæg andre end jeg synes, det er en frygtelig ting at gøre til en anden blogger.

Nu til nogle gode canadiske Bloggy indhold, er du velkommen til at kigge i den nye widget til venstre. Jeg har anført nogle store Toronto Reno og design blogs. Nogle af disse bloggere faktisk bor i mit nabolag ... så de skal ikke blive overrasket, når de fanger mig peeking i deres vinduer for at se, hvad de er op til;)