onsdag den 29. april 2009

Entropic Beviser for sproglig struktur i Indus Script

Akademikere til odds over mystiske Indus script. Den Indus script er indsamling af symboler findes på artefakt fra Harappan civilisation, der blomstrede op i, hvad der nu østlige Pakistan og vestlige Indien mellem 2600 og 1900 f.Kr. En ny analyse bruger mønster-analyse software foreslår, at scriptet kan udgøre en reel skriftsprog . [Via]

søndag den 26. april 2009

SotD 4-8

sang:


"I'm Losing Tonight " ved A Passing Fancy fra deres 1968 selvstændige titlen.

Download 01 - I'm Losing Tonight

tesen (bliver hvad du spiser):
via mefi>
Den amerikanske Food and Drug Administration begyndt at regulere mærkning af fødevarer, drikkevarer og lægemidler efter passagen af 1906 Pure Food and Drug Act, og tilføjede fødevarer farve og kosmetik med 1938 Fødevarer, Drug, and Cosmetic Act. De har netop udgivet en ny hjemmeside, FDA Meddelelser af Dom Indsamling, 1906-1963, indeholdende data fra tusinder af tilfælde af mislabeled eller misadvertised produkter og lægemidler, der findes i flere former (tekst, PDF, metadata XML,. TIF image osv. .), med søgbare arkiver. Poking rundt i data vil give oplysninger om tilfælde, der spænder fra misbranding metamfetamin tabletter, at rappen "Film-O-Sonic " anordninger, for bakterier lastet udokumenterede abortifacients solgt over the counter, at foregav "4-vejs " kur for baldness, at hunks af radium sælges for markedsføringen i dit drikkevand til "stimulere køn organer " (vurderes i forhold til angivelse af en udokumenterede brug, ikke til den faktiske risiko for produktet). Arrangeret af FDA's historie kontor, den nye database er et fascinerende ressource for historikere, offentlig sikkerhed advokater, forskere og bibliotekarer.

torsdag den 16. april 2009

Faa haard Med Ferociter

Du alle bør vide ved nu at jeg har fået lidt af en ting for bling. Så når uddannet Interior Designer slået talentfulde Smykker Kunstner, Aimie Dukes sendt mig billeder fra hendes linje, Ferociter jeg bare om faldt over. Hun fik glamour for hver gang i hendes fabelagtige samling. Få dånefærdig ...

Først og fremmest ... hvis du var lounging i soveværelser jeg optrådte i går ... ikke du tror, du har brug for disse?

Og lad os sige, du er på vej hen til stranden ... I'm guessing denne ville gøre?

Derefter skal der naturligvis er Dekorationssukker dage. Når interiør design jeg altid gerne have min kvaster og Zig zags ...

Og så somtimes ... brønd, en pige bare ønsker at have det sjovt.

Yup, jeg tror, hun er smuk mange fik du dækket. For flere designs, skal du besøge Ferociter websted eller Etsy shop.

fredag den 10. april 2009

Loerdag

Det er mig igen ....... stadig afbarke væk, men følelsen meget bedre. Men en anden weekend er kommet rundt og med alle denne søndag vil jeg bruge dagen i morgen i haven. Man er grund til at bringe tilbage regnen ..... endnu en gang! Så jeg må hellere bruge min tid og komme i gang med at reparere den skade, som Charlie har gjort, siden han tiltrådte os. For Charlie haven har to anvendelser ........ den primære ene er at se, hvordan mange af hans legetøj og ting han kan begrave når ingen's leder og den sekundære ene er at køre som en sindssyg! Han er stadig forsøger at workout, hvorfor vi har anbragt dem forbandet buske i vejen for ham!

I dag har jeg lo så meget mine sider ondt ...... hvorfor al denne maniske latter? Jeg købte en vittighed bog! Me ...... en vittighed bog! Jeg er den slags person, der køber ikke-fiktion og nogle romaner ...... vittighed bøger ....... Bah! Men jeg var i boghandel og hvorfor ved jeg ikke, jeg tog en op, og før jeg vidste det var jeg sniggering .. ja, sniggering højt!

Jeg vil citere nogle af dem, men jeg er bange for, at det ville gøre mig synes juvenil hvis du vidste de dumme slags vittighed, som appellerer til min humor. Jeg kan ikke gøre kompliceret ...... plain dumme vittigheder arbejde for mig. Mind dig, beder mig om at gentage en vittighed, og jeg ødelægge det ... jeg altid få punch linje på det forkerte sted eller jeg glemmer en vigtig del ... måske er det mig der er dum ... ikke vittigheder, lol!

Hvad med solskin og vittigheder kombineret Jeg har chuckled og coughed min vej gennem det meste af dagen. Jeg fik så fuld af munterhed på et tidspunkt, at min dårlige DH ikke vidste, om jeg havde en rigtig god griner eller en medicinsk nødsituation!

OK, nok for mig at have mit sjove ben kildede og videre til scrapbog! Jeg er bange for, at denne søndag har virkelig fået mig stak i foråret samme skure god og ordentlig .... i dag er nogle blomster. Ja, jeg ved, at der er ikke mange ud endnu her i England, men jeg kan forestille mig, kan jeg ikke? Disse blomster sige alt det, jeg føler i dette øjeblik, og de siger det så smukt.

Du kan bruge disse for enten personlig eller CU brug. De er farvet ... ingen gråtoner Jeg er bange ... Jeg føler mig meget at solrige for det!! Kig se.

Du kan hente dem her

Har en vidunderlig weekend ... og et godt liv! Se dig man .. måske jeg er færdig med min vittighed bog af så ... det er en tyk bog!

Technorati Tags: blomster, freedownload, kommerciel brug ok, CS2, Scrapbooking, element, grafisk design, jokebook

onsdag den 1. april 2009

Skattefradrag for Tankless Vandvarmere

Har du været tanker om at få en tankless vandvarmeren? Vi har netop modtaget et memo fra en af vores leverandører, som du kan få en $ 300 skattenedslag på alle tankless vandvarmere med en energi faktor over ,80. Denne skattelettelse er en direkte tilskyndelse fra regeringen til at købe og bruge mere energieffektive produkter. Så hvis du har tanker om at få en, der nu er et godt tidspunkt at gøre det!