søndag den 5. oktober 2008

bpr.dk service

bpr.dk er en nyere hjemmeside hvor idegrundlaget er at netværke fra bygherren til fagmanden. bpr.dk forsimpler den besværlige proces, som konsumenten er nødt til at gennemgå ved at få leveret tilbud fra fagmænd. Foklar om din opgaveforespørgsel på bpr.dk. Mindst 3 konkurrerende fagfolk opsøger dig med dét på hjerte at afgive tilbud. Den form for service fra bpr.dk er fri for beregning og uden bundne aftaler. Efterhånden er det yderst accepteret og udbredt at hente forskellige håndværksmæssige prisoverslag at sammenligne på internettet. Indtil dags dato har man gjort det på den måde, at man selv tager kontakt til firmaerne alle de gange man har et problem, der skal tages hånd om. Såfremt det viser sig at denne tendens fortsætter bare tilnærmelsesvis ligeså hastigt, som den har gjort fremtil idag, vil den gamle måde hurtigt høre til fortiden.

For fremover vil det være sådan, at det er eksperten der tager telefonen og ringer dig op. Det er ofte en langsommelig og besværlig process at ringe til forskellige fagfolk for at frembringe alternative uafhængige opgavetilbud at vurdere for og imod. Selv at finde en med tid til at klare arbejdet er ofte et besværligt projekt. bpr.dk assisterer med at skabe forbindelser mellem håndværkere i enhver afskygning og dem, som står og skal benytte deres kunnen. Processen er på den måde, at du beskriver dine ønsker en enkelt gang på hjemmesiden bpr.dk, og så er ens egen opgave ikke længere. Før du ved af det vil du blive taget kontakt til, af 3 uafhængige håndværkere, som hver især ønsker at besigtige opgaven og afgive tilbud. Efterfølgende tager du budet, som kan dække dine præmisser på den bedste facon. Det er dog helt fri for forpligtelser at skaffe prisoverslag på bpr.dk, så forstå det ikke som at du er nødsaget til at underskrive en mulig handel.

Desuden er det 100% gratis at indhente et håndværksmæssige priser og betingelser hos bpr.dk, da eksperten må ofre en symbolsk pris som skal bidrage til at være en del af bpr.dk´s netværk. Nogle ville så frygte at håndværkeren inkluderer dette beløb fra sit kontingent i den endelige pris, men sådan er det ikke. Alle de indvolverede eksperter er bekendtgjorte med, og indforståede i, at bygherren vil modtage flere konkurrerende alternative tilbud.

Derfor tilbydes du den bedste pris de er i stand til at levere, i håb om at det er dem der vælges. Fakta er, at systemet forsikrer at jobbet bliver udført på samme tid mere simpelt og samtidig billigere for forbrugerne. Håndværkerens vinding ses tydeligt på de mange ekstra arbejdsopgaver han bliver kontaktet om, -holdt op imod den gamle metode, hvor kunden typisk opsporede fagmestrene via telefonbogen. Denne, som han for øvrigt på lignende måde skulle betale et beløb for at være beskrevet i. For fagmestrene udgør denne metode en 100% målrettet reklame, hvis man sammenligner med at skyde reklamepengene i den lokale håndbog, krak med mere.
bpr.dk er det muligt at hente priser og betingelser fra malervirksomheder, tømrermestre, murervirksomheder, smedevirksomheder, gartnere, jordvarmevirksomheder, tagrenovatører, arkitekttegnere, samt næsten alle almindelige håndværksmæssige erhverv, men i øvrigt også regnskab, advokatbistand og lignende. Et stadigt stigende antal nye arbejdsgrene tilmelder sig løbende, så man kan altid prøve.

Det er som bekendt fri for omkostninger og ingen tvinger dig til at afslutte en handel.