mandag den 27. september 2010

Japansk besoeg Sherwood Heritage Center




Besøgende fra [Edogawa, Japan] blive belært af Sherwood Historical Society web master Clyde List morges. Den visitation er blevet en årligt tilbagevendende begivenhed.

torsdag den 23. september 2010

HTML5: Stadig Rocking!

Som annonceret på chromium.org blog, har vi lige skubbet en masse nyt indhold til vores HTML5Rocks.com udvikleren site, som blev lanceret tidligere på sommeren.

Enhver, der er følgende HTML5 ved hvor hurtigt tingene går! For at holde dig informeret med alle de fantastiske funktioner landing i dagens browsere, har vi tilføjet fem nye artikler, en bunke af nye ressourcer, og en meget tiltrængt RSS feed for opholdet tunet i. Vi er også afslører en ny komponent i websted, HTML5 Studio. Det er en samling af enkeltstående demoer at fremhæve varme, nye HTML5 funktioner arbejder sammen.

Hvis du gerne vil bidrage med kode, vejledninger, eller prøver, vi arbejder på en tredjeparts bidragydere guide. Venligst stay tuned! I mellemtiden kan du komme i kontakt med os på bug tracker eller via @ ChromiumDev.

Af Eric Bidelman, Chrome Developer Google Relations

torsdag den 9. september 2010

Blog For Sale




kontakt michael via kommentar boks. . . .

mandag den 6. september 2010

Hvad i McHeck?

223 hits i går. Stillingen om Arch Deluxe og Shamrock Shake.

Hvad foregår der?

Som om det ikke var \ 't slemt nok, at burger af mine drømme blev taget fra mig, nu er det \' s forvirrende mig og leger med min mentale tilregnelighed.

Er der en Arch Deluxe revolution sker der? Eller nogle hemmelige Arch Deluxe Society? Hvis ja, jeg frivilligt til jobbet af High præstinde Arch Deluxeness og skal bære en krone af krydret bacon og salve alle mine tilhængere med sennep-infunderes hemmelige sauce og Ronald McDonald vil trække mig rundt i en stridsvogn udskårne fra sesam boller.