onsdag den 25. august 2010

Sydkoreanske raket \ 'eksploderer \'

AS koreanske raket synes at eksplodere øjeblikke efter take-off, slutter Seoul \ 's seneste forsøg på at slutte sig til rummet lanceringen industri.

tirsdag den 24. august 2010

Dette er ikke Joke

Jeg troede det ville være mindst endnu en uge, før jeg ville se en anstændig beløb blomstrende i min have.

Jeg var forkert.

Pickwick crocuschionodoxa
Siberian iris \ "Caesar's Brother \"
Kobjælde
\ "Remembrance \" crocusTete-a-tete påskeliljer og gigantiske gule crocusApricot Beauty tulipaner
diverse krokus med lidt nibblespicy Mesclun - kan ikke vente!


søndag den 15. august 2010

308 9:e St SE-Done!

Vi afsluttede huset i Capitol Hill, og det ser utroligt. Byggeriet tog omkring tre måneder, hvilket er imponerende i forhold til hvor meget arbejde, vi gjorde. Vi havde vores første åbent hus sidste weekend, og vi havde 50 grupper kommer igennem, hvilket er en solid valgdeltagelsen.

Den forreste er fuldt genoprettet. Det er, hvad huset ville have set ud som 125 år siden, bortset fra endnu pænere.



Det er, hvad hilser dig når du træder ind ad døren. Den specialbygget-ins match køkkenet kabinet og surround en gas pejs.







Her er ovenpå gangen. Vi lægger den største skylight vi kunne finde for at bringe masser af naturligt lys ind i huset.



Det store badeværelse har tonsvis af glas og dobbelt forfængelighed.



I soveværelse, var vi i stand til at bringe sig i en masse lys med den nye gårdhave døre.



Her er kælderen i praksis suite. Det er i øjeblikket knyttet til hovedhuset med den indvendige trin, men kan gøres helt adskilt, hvis de nye ejere beslutter at gøre det.



Baghaven har en enorm ny gårdhave med flise asfaltudlæggere.

lørdag den 7. august 2010

Prince of Persia London pressekonference i fuld, struds (eller oestrigsk) racing, & Jake Gyllenhaal krop 'et stykke kunst «

Jeg er klar over, at dette er den anden post i dag - der er så meget i gang, skal du bare være taknemmelige det er ikke det 13.! Har imidlertid Geek Syndicate offentliggjort hele London pressekonference, at vinde for sig selv en kæmpe kryds på min Tak chart. Jeg vil også gerne takke ven for heads up. Så her er alle syv videoer, der tager dig gennem hele arrangementet fra introduktioner til undskyldninger for Jake's lidt kontroversielle bemærkninger - for eksempel sige, at han havde hørt, at den reale persiske fyrster ikke lide Jake's accent i filmen, men kunne lide håret. Og så var der noget om østrigere og barbarer.



»Jeg har været studerende Parkour, siden jeg var et lille barn, så det var virkelig en god rolle for mig, en perfekt pasform, så godt som jeg altid har virkelig lyst til at spille en prins. Nogle mennesker vil måske sige, at jeg i mange måder, en prinsesse og så tænkte jeg at spille en prins ville være passende. "



»Ingen tvivl om, taler i en engelsk accent var den sværeste del for mig. Jeg synes det er skræmmende at forsøge at gøre de ydelser, som en amerikansk til sådan en smuk, væske speechpattern at du har alle, og vi er bare barbarer i forhold ... Det hjalp at være omgivet af en alle - en international besætning - men først og fremmest britiske stemmer og noget britisk besætning og derfor vil jeg sige hver dag ... Jeg ville få ud af bilen, og jeg ville have lagt vægt på hele dagen og ville slags rejse fra den ene region til region omkring England med en anden person, jeg ville tale med. Og jeg ville efterligne dem, og nogle gange vil jeg lyde som dem i tager og Mike ville sige "Kære dreng! Du behøver ikke lyde rigtigt! Gør det igen! " »Smashing! ' Det er min favorit linje. »Cut!" - Det er når du ved, han er begejstret for en have. Så jeg vil sige, at accenten var mest skræmmende, især foran den britiske presse. "



Den strudse ... »Den mest skræmmende dag af skuddet for mig ... De synes, som om de har øjne ligner mine, men i virkeligheden de ikke, de gør farlige ting for dig og så vil jeg gerne stoppe, at det sker igen. "



Gemma Arterton på hendes kostume: Det var helt løs 'gudskelov. Du vil have fået en eyeful ellers, Jake. " »Det ville have været hot 'var Jake svar.



Gemma: »Jeg tog pisse ud af Jake, og han tog pis ud af mig. Vi tager alle vores arbejde meget seriøst, men jeg slet ikke tage mig meget alvorligt, og jeg tror, at Jake er den samme. Så vi havde det sjovt, og jeg tror, at du helt kan se, at i filmen. "



Gemma fortæller ET en smule mere om at arbejde med Jake: »Hvad for Gyllenhaal krop i filmen, fortæller hun ET var det som \" hugging en søjle. \ "\" Det er fantastisk, virkelig. Han var i en sådan fantastisk form og har arbejdet meget , meget hårdt på det, siger \ "Arterton af hendes sexede costar. \ "Det er ligesom et stykke kunst. \" Efter en række nær kys i filmen, skuespillerinden siger blot til den faktiske smooching scene, \ "Det var et øjeblik tror jeg. \"



Talking af strudse (eller var det østrigerne?) Det officielle Prince of Persia site har udgivet flere optagelser fra Mighty Struds Race. Vi er sikre på, at ingen dyr kom til skade i frembringelsen af filmen, men vi er ikke så sikker på Jake og hans post-struds traumer.



Den NYMag mellemtiden er blevet bevise verity af Jake's middelalderlige persiske låse og muskler - som om nogen var nødvendigt.


Takket være IHJ for den russiske pic! En lidt anderledes fra Mayfair ...

søndag den 1. august 2010

The Naked Rambler

En nøgen Rambler er blevet fængslet i 21 måneder for at være nøgen i offentligheden og han ville have undsluppet fængsel, hvis han havde lagt sit tøj tilbage på Klik her for den fulde historie

Men det mest fantastiske er mængden af gange har han været anholdt og fængslet for det .... vælg selv!

Naked Rambler er tilbage bag tremmer
Naked Rambler ryddet for brud
Naked Rambler frigøres til 6 trin
Naked Rambler fængslet for foragt
Naked Rambler ryddet af sheriff
Nøgen Rambler og partner modregne (Aww fundet tid til kærlighed)
Naked Rambler planer om at gå igen
Naked Rambler at kæmpe på
Naked Rambler fuldfører sin trek
Et andet fængsel for nøgen rollator
Naked Rambler tilbage bag tremmer
Naked Rambler arresteret igen
Naked Rambler's domstol forbud
Naked Rambler tilbage i fængsel
Naked Rambler tilbage i cellerne
Naked Rambler afgifter faldet
Naked Rambler ansigter retssag
Naked Rambler sværger at gå på
Naked Rambler arresteret igen
Naked vandretur blokeret af politiet
Naked Rambler hænder sig selv i
Naked Rambler's ytringsfrihed
Naked Rambler tilfælde faldt
Nude demonstrant vandreture ind i problemer
Tøj på for nøgen picnic
BBC opfordrer off nøgen interview
Naked sagsøgte krænker dommer

Personligt tror jeg den fyr skal have friheden til at være nøgen, når han kan lide! ... Han har fortjent det!